זריקת שרימפס וברוקולי של Kahala
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שרימפס של Kahala וברוקולי לזרוק. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם מלח, שמן זית, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ברוקולי שרימפס פסטה לזרוק, ברוקולי פסטה לזרוק, ו ברוקולי וזריקת פלפל אדום.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה, ומבשלים את הברוקולי 5 דקות, רק עד למכרז.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
הוסף פסטה שיער מלאך, לבשל במשך 4 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מחממים את המרגרינה ושמן הזית במחבת ומבשלים את הבצל והשום עד למכרז.
מערבבים בברוקולי ושרימפס, ומבשלים עד מחומם דרך. לזרוק עם פסטה מבושלת, העונה עם מלח ופלפל, העליון עם גבינה כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.