זרעי דלעת בירה שביר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך פלפל קאיין טחון, שמן צמחי, זרעי דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו זרעי דלעת בירה שביר, פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את זרעי הדלעת עד שהם שחמו, כ -10 דקות.
מעבירים לקערה, ומערבבים עם קינמון ופלפל קאיין. תניח בצד. חמאה מחבת ג ' לירול, ולהניח בצד ליד התנור.
מערבבים את הסוכר והבירה בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני. מערבבים עד התערובת רותחים והסוכר מומס. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הטמפרטורה נמדדת על ידי מדחום ממתקים מגיע 300 מעלות F (150 מעלות C), על 40 דקות. כאשר הממתקים מגיעים לטמפרטורה הנכונה (סדק קשה) זה יהיה ליצור מחרוזות שבירות כאשר טפטף לתוך מי קרח.
הסר את הממתקים מהחום, ומערבבים במהירות את זרעי הדלעת.
יוצקים את הממתקים בזהירות לתוך מחבת ג ' לירול מוכן כדי ליצור שכבה דקה; לאפשר להתקרר. לשבור את הממתקים לחתיכות בגודל ביס פעם מגניב. לאחסן במיכל אטום.