זרעי דלעת מקורמלים
זרעי דלעת קרמל נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר חום, זרעי דלעת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. נסו סלט עם זרעי דלעת קרמל, אגסים ורימון, חומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת צלויים, ו מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
גיליון אפיית מעיל קל עם ספריי בישול ולהניח בצד.
במחבת גדולה, להמס לאט את רוטב הקרמל וסוכר. כאשר מערבבים מותכים תמצית קינמון קאיין. המשך בישול עד התערובת מגיעה לטמפרטורה של 310 מעלות F. מערבבים זרעי דלעת עד מצופה לחלוטין.
מורחים זרעים מקורמלים על תבנית האפייה ומפזרים שקדים כתושים. זרעים נפרדים עם כף עץ עד מקורר.
סוכר נמס הוא חם מאוד. אנא השתמש בזהירות רבה בעת טיפול ומזיגה. זרעי דלעת ניתן לרכוש כבר קלוי. אם משתמשים בזרעים מפנס דלעת, לשטוף ולנקות זרעים.
מניחים על תבנית אפייה, מצופה קלות בתרסיס בישול, בתנור שחומם מראש 250 מעלות f. צלי זרעים במשך כ 1 שעה ערבוב כל 15 דקות. הזרע האמיתי של הדלעת נמצא בתוך המעטפת. גוף הספינה אכיל.