זרעי שומשום וסלסה Árbol צ'ילה
זרעי שומשום וסלסה Árbol צ'ילה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d' ouvre שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם צ'ילי árbol, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 34%. נסו זרעי שומשום וסלסה Árbol צ'ילה, סלסה דה ארבול, ו קלוי צ'ילה De Árbol ו Tomatillo סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף את הבצל ואת שיני שום ו sauté במשך 5 דקות, או עד השום הוא חום זהוב.
מוסיפים את sesameseeds ו צ ' ילי árbol ומבשלים 5 דקות, או עד thechiles הם חשוכים כתמים.
בינתיים, לחמם מחבת sauté בגודל בינוני כבד מעל heighheat.
מוסיפים את הטומטילו ומבשלים, הופכים אותם לעתים קרובות, במשך 10 דקות, או עד שהם פקחים בצבע ירוק בהיר מושחר.
הוסף את tomatillos לתערובת צ ' ילה במחבת,לחיצה על אותם עם מרית כדי להפריד ביניהם andrelease המיצים שלהם. מבשלים במשך 5 דקות כדי למזג את הטעמים.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
להעביר את התוכן של המחבת לבלנדר, ולהוסיף 1/2 כוסות מים. תתמזג עד שהסלסה תהיה חלקה. העונה עם מלח ופלפל. מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לשרת.
Reprinted with permission from Fresh Mexico: 100 Recipes for True Mexican Flavor by Marcela Valladolid, © 2011 Clarkson Potter a division of Random House, Inc.Marcela Valladolid הוא המארח של Discovery Travel ו-Living ' s Relatos con Sabor (סיפורים עם טעם), אשר משודר בכל מדינה באמריקה הלטינית ועל Discovery Familia בארצות הברית. גדלה בטיחואנה, מקסיקו, למדה במכון הקולינרי של לוס אנג ' לס ומאוחר יותר בבית הספר לבישול ריץ-אסקופייה בפריז. עורכת מתכון לשעבר / בוחנת במגזין Bon Appétit, היא נודעה בציבור לאחר שהופיעה כמתמודדת ב-Apprentice: Martha Stewart. היא ובנה הצעיר מחלקים את זמנם בין טיחואנה לסאן דייגו.