חבילות יער
חבילות עץ עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 123 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן זית, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ביצה מקושקשת מיערות, חבילות בשר חזיר, ו חבילות תאנים מפותלות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה עם 1/2 כפית מלח.
יוצקים מעל בולגור בקערה חסינת חום ולתת לעמוד, חשוף, עד בולגור הוא רך אבל עדיין לעיס, כ 15 דקות.
מסננים היטב מסננת, ואז להעביר לקערה.
מוסיפים פורל, דומדמניות, צנוברים, מיץ לימון, שמן אגוז, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל, ערבוב בעדינות לשלב.
בעוד בולגור עומד, להביא סיר 6-8 ליטרים של מים מומלחים לרתיחה (2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים) ולהוסיף סודה לשתיה. בלנש רומיין משאיר בקבוצות עד מעט נבול אבל עדיין ירוק בהיר, על 1 דקה.
הסר עם מלקחיים ולצלול לאמבט קרח.
קו משטח עבודה עם 3 שכבות של מגבת נייר, ולאחר מכן לארגן 2 עלי חסה, צלעות למטה, על מגבות נייר. למעלה עם 3 שכבות יותר של מגבת נייר, ואז לגלגל על עלים עם מערוך, צלעות ריסוק.
הסר שכבות העליון של מגבת נייר. חתוך מספיק מתחתית כל עלה כדי ליצור עלה באורך 8 אינץ'. חזור עם עלים שנותרו, החלפת מגבות נייר לפי הצורך. (יהיו לך 4 עלים נוספים, במקרה של דמעה.)
סדר 1 עלה עם קצה רחב יותר קרוב אליך. שים 2 כפות של מילוי 1 1/2 אינץ ' מתחתית העלה.
להפשיל, בעדינות לסחוט קומפקטי מילוי ושמירה על גבול 1/2 אינץ ' משני הצדדים ללא מילוי, לקפל בצדדים כפי שאתה מגלגל.
העברה, צד התפר למטה, לצלחת. הפוך 15 חבילות יותר באותו אופן. ממש לפני ההגשה, טפטוף עם שמן אגוז.
חבילות ניתן להרכיב 1 יום קדימה ומקורר במיכל אטום.