קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חבילות תפוחי אדמה וכרוב

חבילות תפוחי אדמה וכרוב
חבילות תפוחי אדמה וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 100 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שום, פירורי לחם גס מכיכר לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו כרוב חבילות עם קראוט, חבילות תפוחי אדמה אדומים, ו חבילות של תבשיל בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה. להיפטר כל עלים דהוי או פגום חיצוני קשה מן הכרוב, ואז כרוב הליבה בזהירות נמוך לתוך מים רותחים באמצעות כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מרתיחים כרוב, מושך את 6 עלים גדולים (כדי לשמש עטיפות דקורטיביות ואכלו אם תרצה) עם מלקחיים כפי שהם לרכך ולהשאיר אותם עם כרוב שנותר, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מעבירים עלים גדולים לקערת מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להעביר את שאר הכרוב למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר עלים גדולים מגבות נייר כדי לנקז, ואז לטפוח יבש.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
כוסות מאפין חמאה קלות, ולאחר מכן לשים 2 רצועות קלף בתבנית חוצה בכל כוס. (יהיה לך לבליטה 2 אינץ'.) קו כל כוס עם עלה כרוב גדול. קוצצים בגסות מספיק כרוב שנותר למדוד 3 כוסות, ולאחר מכן מוסיפים בצל יחד עם שום, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ומים ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך משחימים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
8
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1 אינץ', ואז מכסים במים מלוחים קרים על ידי 1 אינץ ' בסיר 2-3 ליטר ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מסננים במסננת, ולאחר מכן להגדיר תפוחי אדמה במסננת על סיר כדי קיטור יבש, חשוף, 5 דקות. מחית תפוחי אדמה בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בחמאה, גבינה, חזרת, חמאת מקל 1/2, ונשאר 1/2 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון עד קצף שוכך, ואז לבשל פירורי לחם, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
למלא כל עלה כרוב עם תערובת 1/2 כוס תפוחי אדמה, ולאחר מכן לחלק תערובת כרוב בין העלים. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה נותרת, ואז מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם. מקפלים קצוות של כרוב לקראת מילוי (לא לכסות לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ל-1 אננסל-1 אננס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
13
אופים עד מחומם דרך וקצוות של כרוב משחימים היטב, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מעבירים עלים ממולאים לצלחות באמצעות גליות קלף.
1
עלי כרוב ממולא ניתן להרכיב, אבל לא אפוי, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואליווי: בייקון איריליווי: בייקון אירי0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם טריים גס מכיכר לחם בסגנון כפריפירורי לחם טריים גס מכיכר לחם בסגנון כפרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקwell-shaked buttermilkwell-shaked buttermilk1קילוגרםראש גדול כרוב ירוק עליםראש גדול כרוב ירוק עלים11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2(חוֹרֶף)חזרת בבקבוקחזרת בבקבוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל בינוני, חצוי לאורך, ואז פרוס לרוחבבצל בינוני, חצוי לאורך, ואז פרוס לרוחב907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה רותחיםתפוחי אדמה רותחים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)6(חוֹרֶף)3/4 מקל חמאה ללא מלח3/4 מקל חמאה ללא מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר לבנה חדה במיוחד, מגורדת בצפיפותגבינת צ'דר לבנה חדה במיוחד, מגורדת בצפיפות