חבילות תפוחי אדמה וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 100 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שום, פירורי לחם גס מכיכר לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו כרוב חבילות עם קראוט, חבילות תפוחי אדמה אדומים, ו חבילות של תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה. להיפטר כל עלים דהוי או פגום חיצוני קשה מן הכרוב, ואז כרוב הליבה בזהירות נמוך לתוך מים רותחים באמצעות כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מרתיחים כרוב, מושך את 6 עלים גדולים (כדי לשמש עטיפות דקורטיביות ואכלו אם תרצה) עם מלקחיים כפי שהם לרכך ולהשאיר אותם עם כרוב שנותר, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מעבירים עלים גדולים לקערת מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להעביר את שאר הכרוב למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר עלים גדולים מגבות נייר כדי לנקז, ואז לטפוח יבש.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
כוסות מאפין חמאה קלות, ולאחר מכן לשים 2 רצועות קלף בתבנית חוצה בכל כוס. (יהיה לך לבליטה 2 אינץ'.) קו כל כוס עם עלה כרוב גדול. קוצצים בגסות מספיק כרוב שנותר למדוד 3 כוסות, ולאחר מכן מוסיפים בצל יחד עם שום, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ומים ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך משחימים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
8
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1 אינץ', ואז מכסים במים מלוחים קרים על ידי 1 אינץ ' בסיר 2-3 ליטר ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מסננים במסננת, ולאחר מכן להגדיר תפוחי אדמה במסננת על סיר כדי קיטור יבש, חשוף, 5 דקות. מחית תפוחי אדמה בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בחמאה, גבינה, חזרת, חמאת מקל 1/2, ונשאר 1/2 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזרת
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון עד קצף שוכך, ואז לבשל פירורי לחם, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
למלא כל עלה כרוב עם תערובת 1/2 כוס תפוחי אדמה, ולאחר מכן לחלק תערובת כרוב בין העלים. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה נותרת, ואז מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם. מקפלים קצוות של כרוב לקראת מילוי (לא לכסות לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ל-1 אננס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
13
אופים עד מחומם דרך וקצוות של כרוב משחימים היטב, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מעבירים עלים ממולאים לצלחות באמצעות גליות קלף.
1
עלי כרוב ממולא ניתן להרכיב, אבל לא אפוי, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.