חביצת ביצה קלה
חביצת ביצה קלה היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג ביצים פורטוגזי, אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), ו סלט ביצים קל פחמימות ויום אחד בחזרה על Keto.
הוראות
מניחים שישה כוסות ovenproof 4 אונקיה (אתה יכול להשתמש ramekins, או כוסות קפה מסומן כבטיחות לתנור) במחבת אפייה עמוקה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם.
בסיר בינוני, להביא את החלב לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
בינתיים, בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, סוכר, וניל.
לאט לאט לשפוך את תערובת הביצים לתוך חלב רותח, לטאטא בעדינות לשלב.
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר לתוך הכוסות (אם קבקבי המסננת, להשתמש בכפית כדי לגרד אותו נקי), ואז מפזרים קלות עם מוסקט.
יוצקים מים חמים (לא רותחים) לתוך המחבת עד שהוא מגיע באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות.
אופים עד פודינג הוא רק להגדיר (זה עדיין יכול להיות קצת רופף), 30 עד 35 דקות.
תן לחביצה להתקרר באמבט המים במשך כ 2 שעות לפני ההגשה.
דגי מים קרים כגון סלמון, מקרל והרינג הם המקור הטוב ביותר לאומגה-3 (התזונה העשירה במאכלי ים ביפן קשורה לתוחלת החיים של אותה אומה, בין הגבוהים בעולם ב-82.5 שנים). בנוסף, "צריכת EFAs עשויה לסייע במניעת הפרעות כמו ADHD אצל ילדים ואלצהיימר אצל מבוגרים", אומרת התזונאית קרי גלסמן, שיצרה מזנון תזונה לילדים המכיל אומגה 3 מזרע פשתן.