חביתה לשניים
חביתה לשניים דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 884 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -66 גרם שומן למנה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו בייקון, צ'דר, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 יגידו שהוא הגיע למקום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82% , וזה מצוין. מתכונים דומים: סנדוויץ' בייגל חביתת צ'דר, תרד ופלפל , חביתת אביב בהשראה יוונית , וחביתת ירקות עמוסה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
חותכים את הבייקון לרוחב לפרוסות של 1 אינץ'. מבשלים את הבייקון במחבת 8 אינץ' עמידה בתנור על אש בינונית-נמוכה במשך 5 עד 7 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה.
מסננים את הבייקון על נייר סופג וזורקים את השומן מהמחבת.
מוסיפים את החמאה למחבת, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל הצהוב. מבשלים על אש בינונית-נמוכה כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתחיל להשחים ותפוח האדמה רך אך יציב.
מוסיפים את פלפל הג'לפנו ומבשלים 30 שניות.
בינתיים טורפים בקערה בינונית את הביצים, החלב, המלח והפלפל יחד עם מזלג. מערבבים פנימה את הבצל והצ'דר חתוך לקוביות. כשתפוח האדמה מבושל מוסיפים את הבייקון למחבת ויוצקים על תערובת הביצים.
מכניסים את התבנית לתנור ל-15 עד 20 דקות, עד שפחזניות החביתה והביצים כמעט מבושלות במרכזן.
מפזרים חופן צ'דר מגורר ואופים עוד דקה.