קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

חביתה ספרדית אמיתית

חביתה ספרדית אמיתית
אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, בצל, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), חביתה ספרדית, ו חביתה ספרדית.

הוראות

1
לגרד תפוחי אדמה חדשים 500g או להשאיר את העורות על, אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
2
חותכים אותם לפרוסות עבות. קוצצים 1 בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מחממים 150 מ " ל שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל ומבשלים בעדינות, מכוסים חלקית, במשך 30 דקות, מערבבים מדי פעם עד שתפוחי האדמה מתרככים. מסננים את תפוחי האדמה והבצל דרך מסננת לקערה גדולה (מניחים בצד את השמן המתוח).
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
תבשילתבשיל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מקציפים 6 ביצים בנפרד, ולאחר מכן מערבבים לתוך תפוחי אדמה עם 3 כף פטרוזיליה קצוצה שטוחה עלה ושפע של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
5
מחממים קצת שמן מתוח במחבת קטנה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
עצה הכל לתוך המחבת ומבשלים על חום מתון, באמצעות מרית לעצב את החביתה לתוך כרית.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כאשר כמעט להגדיר, הפוך על צלחת להחליק בחזרה לתוך המחבת ומבשלים עוד כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הפוך פעמיים יותר, בישול חביתה בקצרה בכל פעם לחיצה על הקצוות כדי לשמור על צורת הכרית. להחליק על צלחת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: יין מבעבע

חביתה ניתן לזווג עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. La La La La La Cuvee Brut (בקבוק 3 ליטר-Jeroboam) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 400 דולר לבקבוק.
La La La La Cuvee Brut (בקבוק 3 ליטר-Jeroboam)
La La La La Cuvee Brut (בקבוק 3 ליטר-Jeroboam)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורנט-פרייר לעצב את La Cuvée, שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.זהב חיוור בצבע. בועות עדינות מאכילות מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של פירות הדר טריים ופרחים לבנים. המורכבות של היין באה לידי ביטוי בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ופירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות ומעדן עם טעמים פירותיים נוכח מאוד על הגימור.היין הטרי והטהור הזה מושלם לאפריטיף. פירות הדר לבן שלה ואת האיזון המדהים שלה נתמך על ידי התסיסה עדין, להפוך אותו ליווי אידיאלי לעופות ואת הדגים הטובים ביותר.