חביתה ספרדית אמיתית
אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, בצל, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), חביתה ספרדית, ו חביתה ספרדית.
הוראות
לגרד תפוחי אדמה חדשים 500g או להשאיר את העורות על, אם אתה מעדיף.
חותכים אותם לפרוסות עבות. קוצצים 1 בצל.
מחממים 150 מ " ל שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל ומבשלים בעדינות, מכוסים חלקית, במשך 30 דקות, מערבבים מדי פעם עד שתפוחי האדמה מתרככים. מסננים את תפוחי האדמה והבצל דרך מסננת לקערה גדולה (מניחים בצד את השמן המתוח).
מקציפים 6 ביצים בנפרד, ולאחר מכן מערבבים לתוך תפוחי אדמה עם 3 כף פטרוזיליה קצוצה שטוחה עלה ושפע של מלח ופלפל.
מחממים קצת שמן מתוח במחבת קטנה יותר.
עצה הכל לתוך המחבת ומבשלים על חום מתון, באמצעות מרית לעצב את החביתה לתוך כרית.
כאשר כמעט להגדיר, הפוך על צלחת להחליק בחזרה לתוך המחבת ומבשלים עוד כמה דקות.
הפוך פעמיים יותר, בישול חביתה בקצרה בכל פעם לחיצה על הקצוות כדי לשמור על צורת הכרית. להחליק על צלחת מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.