תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתה עם בצל, קישואים, ו Fontinan. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1580 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 152 גרם שומן. אם יש לך בלוק parmigiano-רג'יאנו, קישואים, חרדל דיז' ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. מתכונים דומים: חביתה עם בצל, קישואים, פונטינה, חביתת פונטינן ופטריות, ו חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה.
הוראות
1
מעיל קטן, nonstick מחבת לטחון קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם, במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הקישואים ומתבלים קלות במלח. מבשלים את הבצלים ואת הקישואים, ערבוב מדי פעם, עד הקישואים הוא רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
4
להוסיף את תערובת הביצה מוכה (להיות בטוח כי התערובת חלקה-לא חתיכים של ביצה לבן). באמצעות מרית גומי קטנה, חסינת חום, מערבבים את תערובת קישואים לאורך הביצים. אל תדאג לבלגן את הביצים, הן יתחלקו. הטה את המחבת כדי לאפשר לתערובת הביצה הלא מבושלת לרוץ לצדדים של המחבת כדי ליצור "ביצה מקושקשת" רחבה ושטוחה. לסובב את המחבת סביב מדי פעם כדי לשחרר את הביצים מהחלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כאשר הביצים הן שלושה רבעים של הדרך מבושל דרך, מפזרים את השליש האמצעי של החביתה עם פונטינה מגוררת ורוב עירית (לשמור כמה עירית לקישוט). כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(קיבלר)
6
באמצעות מרית, מקפלים את השליש השמאלי של החביתה על תערובת גבינה / צ ' ייב. לחץ בעדינות כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
בעדינות לנער את המחבת כדי להיות בטוח כי החביתה הוא משוחרר מן המחבת. בעדינות להניח את השליש הימני של החביתה על צלחת הגשה ולהעיף את השני 2/3 של החביתה על גבי. החביתה צריכה להיות מקופלת כמו מכתב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מקשטים את החלק העליון עם עירית הנותרים ומגישים עם סלט מסקלן עם ויניגרט בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט בלסמי
Mesclun
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9
עבור ויני: בקערת ערבוב קטנה, לשלב את החומץ והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
10
מערבבים עד חלקה. תוך ערבוב, להתחיל להוסיף את השמן לתוך חומץ / חרדל לערבב טיפה אחר טיפה. באמת-טיפה אחת בכל פעם! אחד הטיפה התערבבה, להוסיף את הטיפה הבאה - זה לא באמת צריך להיות אימון זרוע.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
כאשר התערובת מתחילה להיראות חלקה וקטיפתי, השמן ניתן להוסיף קצת יותר מהר. המשך בדרך זו עד כל השמן נוספה. כאשר נעשה, זה צריך להיראות מאוד חלק, מבריק, הומוגני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
מוסיפים את השום ומתבלים במלח. תטעם את זה, זה צריך להיות טעים! מתבלים שוב במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
13
כדי להרכיב את הסלט: לזרוק יחד את המסקלון, cukes, עגבניות, בצל. להתלבש בקלילות עם ויניגרט. (אתה לא צריך להשתמש בכל ההלבשה שעשית. אחסן את תוספת במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר כאשר מוכן לשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Mesclun
20 פרוסות זוקיני דקות
14
ויניגרט העונה עם מלח, במידת הצורך. תטעם! הסלט צריך להיות טעים מאוד אבל לא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
(צינור גדול)
15
צלחת הסלט, נערם אותו כך החסה נראית רכה ובריאה מעוטר עם הירקות. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את הגבינה על גבי.