קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

חביתות האדוק מעושנות מיני

חביתות האדוק מעושנות מיני
חביתות האדוק מעושנות מיני לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 242 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פרמזן, סלט והרבה טוסט בחמאה, פילה האדוק לא צבוע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. מתכונים דומים: מיני ביצים סקוטש האדוק מעושן עם אספרגוס dippers & מיונז גרגיר הנחלים, האדוק מעושן מוקרם, ו חמור ים מעושן rarebit.

הוראות

1
מערבבים את החלב עם מים 600ml, עלי המפרץ, בצל ופלפל במחבת רדודה גדולה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את האדוק המעושן, מנמיכים את החום כך שהנוזל פשוט מבעבע בעדינות, ולגנוב בערך 4-5 דקות, או עד שהדגים מבושלים ופתיתים. הרם את הדג החוצה על צלחת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לפרוץ פתיתים גדולים, להשליך כל עור ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
האדוק מעושןהאדוק מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
לטאטא את הביצים ואת העונה עם מלח ופלפל. גריז 2 x 4 חור יורקשייר פודינג מגשים עם החמאה. מחלקים את הביצים בין כל 8 החורים ומפזרים כל אחד עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
אופים עבור 10-12 דקות הם יהיו מעט לא מוגדר באמצע אבל יסיים בישול מתחת לגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
לחמם את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מערבבים יחד את הקרם ופרמזן, כפית קצת על כל חביתה ואז גריל עד הזהב. להחליק על צלחות לשרת זרועים עירית, עם סלט וטוסט חמאה לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.