חביתיות שיבולת שועל עם רוטב אוכמניות בר
פנקייק שיבולת שועל עם רוטב אוכמניות בר עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 176 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חלב-חמאה, אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנקייק תפוז Zesty ללא גלוטן עם אוכמניות בר-רוטב כתום, שיבולת שועל צ'יאן אוכמניות בר, ו פנקייק אוכמניות בר ללא גלוטן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיבולת שועל בחמאה בקערה קטנה במשך 15 דקות.
מערבבים קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, 1/4 כוס סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, ו 1/2 כפית קינמון טחון בקערה בינונית.
מקציפים ביצים יחד עם חלבונים בקערה קטנה, ומערבבים בחלב.
מוסיפים את החומרים היבשים למרכיבים הרטובים ומערבבים.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה, ומעיל עם ספריי בישול.
יוצקים על 1/2 גביע הבלילה לכל פנקייק על מחבת חמה, ומבשלים 2 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים. הפוך ומבשל 2 דקות או עד שישבנים משחימים קלות.
העברה לצלחת; להתחמם. לבשל נשאר הבלילה בקבוצות. בינתיים, לשלב אוכמניות, 1/4 כוס סוכר, ומיץ לימון בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני עד פירות יער פופ. מערבבים 1/4 כפית קינמון טחון. רוטב אוכמניות כפיות על פנקייק; לשרת.