חביתת ארוחת ערב ים תיכונית עם שומר, זיתים ושמיר
חביתת ארוחת ערב ים תיכונית עם שומר, זיתים, שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 2 . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך גבינת עיזים provencal, שמן זית, נורת שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חביתת ארוחת ערב ים תיכונית עם שומר, זיתים ושמיר, פורל ים תיכוני אפוי עם זיתים, שומר ועגבניות, ו רגל צלייה ים תיכונית של כבש עם תפוחי אדמה, שומר וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף נורת שומר; sauté עד תחילת חום, על 5 דקות. מכסים ומבשלים עד מתרכך, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות.
מוסיפים עגבניות ומחית עם מזלג; מערבבים בזיתים. מתבלים במלח ופלפל.
העברת תערובת לקערה בינונית.
להוסיף 1 כף הנותרים שמן למחבת אותו; חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ביצים מוכות ומבשלים עד הביצים רק להגדיר במרכז, הטיית מחבת והרמת קצוות חביתה עם מרית לתת זרימת חלק לא מבושל מתחת, על 3 דקות.
מפזרים חצי גבינה מעל חצי חביתה, ואז למעלה עם תערובת שומר.
מפזרים שמיר מעל, ואז גבינה נותרת. באמצעות מרית, לקפל חצי חשוף של חביתה על גבי גבינה; להחליק על צלחת.
מקשטים עם שברי שומר קצוצים ומגישים.