חג ההודיה תרנגול הודו ורוטב
גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: הפוך טורקיה קדימה (חג ההודיה) רוטב, טורקיה בישולים איטית עם רוטב ללא מהומה {פתרון פשוט לחג ההודיה}, ו הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. לשטוף את טורקיה ולייבש טפיחה. Strew הצלייה
מניחים את ההודו על מדף במחבת מרופדת ירקות.
מברישים את ההודו עם חצי מהחמאה המומסת.
מפזרים את המלח והפלפל, וממלאים את ההודו. צולים ב-400 אפ במשך 30 דקות. תרטיב את החמאה הנותרת ואת כל המיצים שאספו. ירידה בתנור כדי 325 F ו צלי במשך כ 3 שעות יותר או
עד מדחום קורא 180 F כאשר מוכנס הירך.
להעביר את ההודו ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לנוח 20 דקות. מסננים את מיצי המחבת לסיר, משליכים את המוצקים. לרפרף את השומן, הזמנת 2 כפות. במחבת גדולה, מעל חום בינוני-נמוך, למזג את השומן השמור עם הקמח, לטאטא כל הזמן עד הקמח הופך זהב.
לטאטא את היין ומיצי פאן, בישול עד מעובה מעט, 5 עד 7 דקות. לאט לאט רזה עם המרק.