קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

חוגלה צלויה עם ענבים בסאטרנס

חוגלה צלויה עם ענבים בסאטרנס
חוגלה צלויה עם ענבים בsauternes עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 172 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1532 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עוף, שמן זית, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו עוף צלוי עם ענבים, עוף צלוי עם ענבים, ו פסיון צלוי עם ענבים ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להתחיל את הרוטב, לשלב את היין והענבים ולתת לעמוד לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2
תחתוך את השדיים של החוגלות. מתבלים במלח ופלפל. עבור כל שד, מניחים פרוסת חמאה ועלה מרווה בצד התחתון, ועוטפים 1 פרוסת בייקון.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השדיים ומבשלים, הופכים פעם אחת, כ 3 דקות, עד השחמה משני הצדדים.
5
מניחים במחבת צלייה משומנת, צד העור למעלה; להפריש. תשאיר כל שומן במחבת.
6
מחממים התנור ל 191° (190C). כדי להמשיך את הרוטב, להוסיף את שאלוט למחבת ומבשלים כ 2 דקות, עד מתרכך. מסננים את היין למחבת, שומרים את הענבים. מביאים לרתיחה ומבשלים כדי להפחית עד 1/3 כוס. מערבבים את המניה ומרתיחים עד מופחת שוב 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הענבים ומבשלים 1 דקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8
צולים את השדיים במשך 12 דקות, מסתובבים פעם אחת. לפני ההגשה, להביא את הרוטב בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהחום וקצף בחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;