חוגלה צלויה עם ענבים בסאטרנס
חוגלה צלויה עם ענבים בsauternes עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 172 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1532 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עוף, שמן זית, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו עוף צלוי עם ענבים, עוף צלוי עם ענבים, ו פסיון צלוי עם ענבים ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להתחיל את הרוטב, לשלב את היין והענבים ולתת לעמוד לפחות 1 שעה.
תחתוך את השדיים של החוגלות. מתבלים במלח ופלפל. עבור כל שד, מניחים פרוסת חמאה ועלה מרווה בצד התחתון, ועוטפים 1 פרוסת בייקון.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השדיים ומבשלים, הופכים פעם אחת, כ 3 דקות, עד השחמה משני הצדדים.
מניחים במחבת צלייה משומנת, צד העור למעלה; להפריש. תשאיר כל שומן במחבת.
מחממים התנור ל 191° (190C). כדי להמשיך את הרוטב, להוסיף את שאלוט למחבת ומבשלים כ 2 דקות, עד מתרכך. מסננים את היין למחבת, שומרים את הענבים. מביאים לרתיחה ומבשלים כדי להפחית עד 1/3 כוס. מערבבים את המניה ומרתיחים עד מופחת שוב 1/3 כוס.
מוסיפים את הענבים ומבשלים 1 דקה; להפריש.
צולים את השדיים במשך 12 דקות, מסתובבים פעם אחת. לפני ההגשה, להביא את הרוטב בחזרה לרתיחה.
הסר מהחום וקצף בחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;