קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

חוות דוכן סלסה תירס

חוות דוכן סלסה תירס
מתכון החווה עומד סלסה תירס יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך כמון, מנטה, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה חקלאי, עגבניות חווה כבושות עם חלפיניו, ו חוות לעמוד ממולאים קישואים סקווש.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה, מוסיפים את התירס, ומבשלים עד רק מכרז, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז, לרוץ מתחת למים קרים, ולנקז שוב. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מערבבים את התירס, העגבניות, jalapeo, בצל ירוק, שמן זית, מיץ ליים, וכמון בקערה בגודל בינוני. מקררים, מכוסים, עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
בצל ירוקבצל ירוק
עגבנייהעגבנייה
כמוןכמון
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
זמן קצר לפני ההגשה, לזרוק את המלפפון, מלון, מנטה, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלוןמלון
מלפפוןמלפפון
מנטהמנטה
5
מאמר var
6
Type_27_data = {};
7
מאמר
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."