חומוס גולמי
המתכון חומוס גלם מוכן בערך 17 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם מלח ים, שום, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו קערות כוח גלם, בראוניז זרעי קנבוס גלם, ו כיצד להפוך חומוס תוצרת בית חלק במיוחד ... או חלומות החומוס עשויים) (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את השעועית במשך 24 שעות.
מסננים, ולתת לשבת במשך 2 עד 3 ימים, עד נבטי שעועית הם על 1/2 אינץ ' ארוך. שוטפים את השעועית פעם או פעמיים ביום.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
הסר מהחום, ולתת לעמוד במשך 1 דקה.
מניחים את השעועית הנבטה במים החמים, ולתת לשבת 1 דקה.
ניקוז. אם לא תעשה את הצעד הזה, החומוס יהיה נורא.
מניחים את השעועית הנבטה לתוך מיכל של מעבד מזון גדול.
מוסיפים את הטחינה, מלח הים, מיץ לימון ושום. תהליך עד חלקה, הוספת מים במידת הצורך. זה ייקח 3 עד 5 דקות להתמזג.
בואו לשבת במעבד המזון במשך 5 דקות כדי לאפשר את השעועית לספוג כמה שיותר מים ככל האפשר. אם סמיך מדי, להוסיף יותר מים, להתמזג שוב. לטעום ולהתאים תבלינים במידת הצורך. כף לתוך צלחת הגשה, ומקשטים עם פפריקה.