חומוס סקווש צלוי גחלת
חומוס סקווש קלוי גחלת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . גשו לסופר וקנו באגט, אגוז מוסקט, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. מתכונים דומים: גחלת-תפוחי אדמה מלוחים צלויים עם קרם בצל ירוק, צליה: תפוחי אדמה מתוקים קלויים גחלים עם חמאת קינמון מייפל, ו חומוס דלורית צלוי.
הוראות
מניחים את כל הדלעת בגחלים של אש פחם ועץ בינונית לאחר שסיימת לבשל ארוחה נוספת, או להגדיר אש פחם קטנה, מניחים את הדלעת על מדף הסורג הגריל ישירות מעליו, ומכסים את הגריל. הדלעת, בהתאם לגודלה, תבשל תוך 45 דקות עד 1 1/2 שעות. זה נעשה כאשר העור חרוך ואת הדלעת מאטה קצת עם לחץ קל.
תן לזה להתקרר במשך 20 דקות.
חותכים את הסקווש לשניים, ואז לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים, להיזהר לא להסיר יותר מדי של הבשר כאשר אתה עושה את זה.
הסר את הבשר מן העור-לגרד ממש עד העור, כי זה המקום שבו כל טעם עשן מתוק, מדהים הוא! אם כמה פתיתים חרוכים מתערבבים, זה בסדר.
מניחים את הבשר במעבד מזון.
מוסיפים את הטחינה, מיץ לימון ושום אם משתמשים. פורי התערובת עד שהיא חלקה יחסית, אבל יש עדיין כמה גושים. מתבלים עם כמה קמצוץ מלח ואז, עם המכונה פועלת, מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי ויציב דרך צינור ההזנה. התערובת תתחיל לשנות צבע כמו שמן זית משולב. לאחר שהוספתם כ-1 כוס שמן, עצרו את המכונה, גרדו את הצד וטעמו את החומוס. אם אתה חושב שזה צריך קצת יותר מלח, אז קדימה ולהוסיף אותו. התערובת צריכה להיות עבה בשלב זה, קרוב מיונז במרקם. הפעל את המכונה שוב ולהוסיף עוד כוס שמן, ואז לטעום שוב. החומוס צריך להיות בעל טעם מאוזן, חמוץ מתוק-מעושן עשיר. אם זה נראה לא ממש נכון, או עבה מדי, להמשיך להוסיף כמה שיותר שמן הנותרים כפי שאתה צריך כדי לקבל את העקביות הנכונה.
זה הכי טוב אם הוא עזב כדי להירגע במשך כמה שעות לפני ההגשה, אבל זה יכול להיות מוגש מיד. לפני הצגת אותו לאורחים שלך, לבדוק את מאזן הטעם עוד פעם אחת ולהתאים במידת הצורך עם יותר מלח ו / או מיץ לימון.
כפית את החומוס לתוך קערה גדולה ומקשטים אותו עם כמה מנות של אגוז מוסקט באמצעות מיקרו-מטוס או פומפיה מוסקט וקמצוץ של פלפל.
Reprinted עם רשות מאיפה יש עשן: פשוט, בר קיימא, צלייה טעימה על ידי ברטון סיבר. זכויות יוצרים © 2013 by Barton Seaver. צילום: קייטי סטופ. Published by Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ.