חומוס עדשים חום עם צ'יפס פיתה קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חומוס עדשים חום עם צ' יפס פיתה קלוי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 51 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, פיתות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו מתכון חציל ופיתות חומוס, חומוס שמיר ופלחי פיתה קלויים, ו חומוס שעועית שחורה עם פלחי פיתה קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 5 כוסות מים 2/3 עדשים כוס לרתיחה בסיר בינוני. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים במשך 20 דקות או עד למכרז.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
סדר פלחי פיתה בשכבה אחת על תבנית אפייה; פלחי פיתה מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם כוסברה ו 1/4 כפית מלח.
אופים פלחי פיתה ב 425 במשך 10 דקות או עד חום זהוב.
מערבבים עדשים מבושלות, נשארים 1/2 כפית מלח, מיץ, טחינה, רוטב פלפל חריף ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה. תערובת כפית לתוך קערה; כיסוי וצינה.
מפזרים תערובת עדשים עם כוסברה.