חומוס פאנל עם גבינת עיזים וסלסה רוסטיקה
חומוס פאנל עם גבינת עיזים וסלסה רוסטיקה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 299 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך רוזמרין, פלפל, קמח חומוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו פאנל (כיסוני חומוס ), חומוס מטוגן פולנטה (panelle), ו רוזמרי פאנל (סיציליאני צ'יפס חומוס) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את קמח החומוס עם המים עד חלקה.
מוסיפים את המלח והפלפל, מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים תבנית אפייה בת 9 על 13 אינץ ' בתנור במשך 5 דקות.
מוסיפים את 3 כפות שמן הזית לסדין ומטים למעיל. מערבבים את הבלילה חומוס.
מוסיפים את העירית, הפטרוזיליה והרוזמרין ושופכים על הסדין.
מפזרים את גבינת העזים על גבי ואופים במשך 20 דקות, עד זהוב ומוצק.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת גריל. לזרוק את העגבניות, בצל אדום ו poblano עם 1 כף השמן.
מוסיף את הירקות למחבת ומבשלים על אש גבוהה עד חרוך בכל רחבי, על 5 דקות. קוצצים בגסות את העגבניות וקוצצים דק את הבצל ואת הפובלנו.
מעבירים את הירקות לקערה גדולה ומוסיפים את השום, צלפים, זיתים, אנשובי, חומץ, בזיליקום ואת 3 כפות השמן הנותרות. מתבלים את הסלסה במלח ופלפל.
חותכים את פאנל לתוך 12 מלבנים.
חום 1/8 אינץ ' של שמן במחבת nonstick גדולה.
מוסיף את פאנל ומבשלים על חום גבוה עד פריך בתחתית, על 3 דקות.
מסננים את פאנל ומגישים עם סלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.