קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

חזה בקר מזוגג תפוחים

חזה בקר מזוגג תפוחים
המתכון של חזה בקר מזוגג תפוחים מוכן בסביבות 3 שעות ו -15 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.68 דולר למנה. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שן שום, שמן צמחי, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בריסקט קורנביף תפוח לבישול האיטי, חזה קלוי מזוגג קפה, ו חזה בקר לברביקיו.

הוראות

1
במחבת גדולה, בשר חום בשמן משני הצדדים; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, השום, ציפורן שלמה ומים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מסננים וזורקים מיצי מחבת. מכסים ומקררים בשר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בסיר שלבו את ג ' לי התפוחים, היין או המיץ, הבצל הירוק, החרדל, המלח, הפלפל ואבקת הקארי. מבשלים ומערבבים עד שהג ' לי נמס.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ריבת תפוחיםריבת תפוחים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מניחים בשר בנייר כסף משומן 11 אינץ'. איקס 7-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
יוצקים חצי רוטב על בשר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
אופים, ללא כיסוי, ב 325 ל 25-30 דקות או עד שהבשר מחומם ומזוגג, מתבשל מספר פעמים
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

חזה בקר עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות לגייר מרדית סירה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -43 דולר לבקבוק.
לגייר מרדית סירה
לגייר מרדית סירה
הסירה שלנו תוארה כבעלת רגל אחת בצפון רוטן ורגל אחת בצפון קליפורניה. הטעם מזכיר את הרוניה הצפונית עם התבלינים והפלפל הלבן והניחוחות הסגולים שלה, אך יש בה יותר תמצית וגוף. ביינות אדומים רבים, צבע גדול פירושו בדרך כלל טאנין גדול, אך (מסיבות שלעולם לא נבין) היין שלנו אינו טאני בחומרה ולכן הוא שותה היטב כשהוא צעיר.