חזה בקר מזוגג תפוחים
המתכון של חזה בקר מזוגג תפוחים מוכן בסביבות 3 שעות ו -15 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.68 דולר למנה. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שן שום, שמן צמחי, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בריסקט קורנביף תפוח לבישול האיטי, חזה קלוי מזוגג קפה, ו חזה בקר לברביקיו.
הוראות
במחבת גדולה, בשר חום בשמן משני הצדדים; ניקוז.
מוסיפים את הבצל, השום, ציפורן שלמה ומים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מסננים וזורקים מיצי מחבת. מכסים ומקררים בשר לפחות 2 שעות.
בסיר שלבו את ג ' לי התפוחים, היין או המיץ, הבצל הירוק, החרדל, המלח, הפלפל ואבקת הקארי. מבשלים ומערבבים עד שהג ' לי נמס.
מניחים בשר בנייר כסף משומן 11 אינץ'. איקס 7-אין. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב 325 ל 25-30 דקות או עד שהבשר מחומם ומזוגג, מתבשל מספר פעמים
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
חזה בקר עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות לגייר מרדית סירה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -43 דולר לבקבוק.
![לגייר מרדית סירה]()
לגייר מרדית סירה
הסירה שלנו תוארה כבעלת רגל אחת בצפון רוטן ורגל אחת בצפון קליפורניה. הטעם מזכיר את הרוניה הצפונית עם התבלינים והפלפל הלבן והניחוחות הסגולים שלה, אך יש בה יותר תמצית וגוף. ביינות אדומים רבים, צבע גדול פירושו בדרך כלל טאנין גדול, אך (מסיבות שלעולם לא נבין) היין שלנו אינו טאני בחומרה ולכן הוא שותה היטב כשהוא צעיר.