קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

חזה בקר משומר תפוח עבור בישול איטי

חזה בקר משומר תפוח עבור בישול איטי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם כרוב, ציפורן טחון, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. נסו תבשיל בשר משומר עם שמנת חמוצה חזרת, בשר משומר וכרוב (סיר איטי או סיר לחץ), ו בישול איטי בשר משומר וכרוב (מתכונים דומים).

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות Cimicky גובר Shiraz. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Cimicky גובר Shiraz
Cimicky גובר Shiraz
זה היה פעם המסורת של קבוצה קטנה של חלוצי Barossa לסגת אל מעמקי האבן הקרירים של קוטג ' כרם ישן. כאן הם היו מעבירים שעות רבות בלשחק קלפים ולשתות יין הרחק מעיניהם הקריטיות של נשמות פוריטניות. הקוטג 'עדיין עומד בין הגפנים המייצרים את היין הזה, משקה טעים, ארומטי שתמיד' עולה מנצח!''