חזה בקר של Bangin'Smokey
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bangin' Smokey Beef Brisket. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1271 קלוריות, 160 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חזה בקר, מלח שום, שום בבקבוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס), בשר בקר סינטה טיפים עם רוטב פלפל סמוקי, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד את מרק הבשר, 2 כפות של עשן נוזלי, 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר, מלח שום, ואבקת בצל בקערה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיף את חזה הבקר, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 24 שעות. הפוך את התיק על כמה פעמים כדי להבטיח את הבשר מושרה באופן שווה.
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
מניחים את השום, 1 כף עשן נוזלי, ו 1 כף רוטב ווסטרשייר בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
הסר את חזה הבקר מן המרינדה, ולנער עודף.
מניחים את חזה הבקר לתוך צלחת אפייה, העליון עם טבעות בצל. מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום, וזורקים את המרינדה הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש עד רך מאוד, על 5 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 150 מעלות F (65 מעלות C).