קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות3
ציון בריאות57
מגזין

חזה בקר של Bangin'Smokey

חזה בקר של Bangin'Smokey
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bangin' Smokey Beef Brisket. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1271 קלוריות, 160 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חזה בקר, מלח שום, שום בבקבוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חזה בקר מתובל עם רוטב ברביקיו סמוקי (טקסס), בשר בקר סינטה טיפים עם רוטב פלפל סמוקי, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד את מרק הבשר, 2 כפות של עשן נוזלי, 1/4 כוס רוטב ווסטרשייר, מלח שום, ואבקת בצל בקערה, ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיף את חזה הבקר, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 24 שעות. הפוך את התיק על כמה פעמים כדי להבטיח את הבשר מושרה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את השום, 1 כף עשן נוזלי, ו 1 כף רוטב ווסטרשייר בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
יוצקים את הבירה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
6
הסר את חזה הבקר מן המרינדה, ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
7
מניחים את חזה הבקר לתוך צלחת אפייה, העליון עם טבעות בצל. מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום, וזורקים את המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד רך מאוד, על 5 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 150 מעלות F (65 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lagier מרדית סירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 53 דולר.
Lagier מרדית סירה
Lagier מרדית סירה
# 30 Wine Spectator Top 100 של 2013יין משובח, משכנע ומורכב. בושם פרחים, מגע של פלפל, אלגנטי ומאוזן. אין קצוות חדים. וזה יהיה אפילו טוב יותר במשך שנים רבות.