קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

חזה ברווז בגריל עם מנגו צ'אטני

חזה ברווז בגריל עם מנגו צ'אטני
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, מנגו צ'אטני, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. מתכונים דומים: חזה ברווז עם צ'אטני דובדבן, חזה ברווז עם אננס-Chutney דובדבן, ו חזה ברווז עם סלסה אפרסק ומנגו.

הוראות

1
הכן גריל. להבקיע את העור של השדיים דפוס crosshatch; העונה עם מלח ופלפל. גריל מעל חום בינוני-גבוה 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
הסר ברווז למגש, ומכסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
4
מגישים עם צ ' אטני מנגו.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני מנגוצ ' אטני מנגו