חזה ברווז בניחוח שומר עם רוטב פינו נואר
חזה ברווז בניחוח שומר עם רוטב פינו נואר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מלח ופלפל, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן, ברווז צרוב עם פינו נואר / הפחתת רימונים, ו רוטב חמוציות עם פינו נואר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט גרגרי פלפל וזרעי שומר על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
להעביר את התבלינים לקערה גדולה ולהוסיף את המים, נורת שומר ובריכות, חומץ בלסמי, דבש ומלח.
להקציף כדי להמיס את המלח.
מוסיפים את שדי הברווז לקערה; מכסים ומקררים בין לילה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה.
מוסיפים את הדבש ומבשלים על חום מתון עד הבצל מתחיל caramelize, 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, 4 דקות.
מוסיפים את המניה, פלפל, טימין ועגבנייה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהרוטב התעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, כ -10 דקות. מסננים את הרוטב לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
הסר את הברווז מן המרינדה יבש לטפוח; העונה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, abenproof, לסדר את העור ברווז בצד למטה ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה, על 12 דקות. הפעל את הצד העור חזה ברווז ולהעביר את המחבת לתנור; לבשל עד בינוני-נדיר, על 7 דקות.
להעביר את הברווז ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. פרוס את השדיים לרוחב 1/4 אינץ ' עבה. כף שורש סלרי מחית תפוחי אדמה על צלחות, העליון עם הברווז ורוטב פינו נואר.