קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן

חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן
חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן-פורט נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חזה ברווז, סוג של אש: ישיר, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז מצופה פלפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז עם רוטב אוכמניות-פורט.

הוראות

1
באמצעות סכין שף חד, לעשות ציונים עמוקים 1 / 8 אינץ 'על עור הברווז באלכסון כל 1/2 אינץ'. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מניחים חזה ברווז על הגריל, צד העור למטה, ומבשלים עד העור יש השחמה פריך, על 5 עד 7 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד מדחום קריאה מיידית רושם 130 מעלות כאשר מוכנס לתוך אמצע השדיים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
הסר ברווז מן הגריל ולתת מנוחה במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
חזה פרוס, כפית על רוטב דובדבן-פורט, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
יציאהיציאה