קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר

חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 304 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו שום, חתיכות שבורות ממקל קינמון, טימין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מתכון חזה ברווז מעושן, מתכון חזה ברווז עלומה, ו חזה ברווז ללא עצמות A L ' Orange.

הוראות

1
עבור התבלינים: במחבת sauté קטנה, טוסט גרידת תפוז מיובש, זרעי שומר, פפריקה מתוקה, פלפל אדום כתוש, קינמון ופפריקה מעושנת על אש נמוכה, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
גרידה כתומהגרידה כתומה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
תן מגניב בקצרה, ואז לטחון דק במטחנת תבלינים.עם סכין חדה, לקצץ את שדי הברווז של שומן עודף להבקיע את צד העור של הברווז דפוס יהלום, להיזהר לא לחתוך את כל הדרך עד הבשר. הפוך את השדיים מעל ומתבל את צד הבשר רק של הברווז עם 1 כף של תבלינים. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.עבור הרוטב: באמצעות מקלף ירקות, לגרוב את התפוז ברצועות רחבות, ולאחר מכן מיץ התפוז; שומרים את ההתלהבות ואת המיץ.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חום 2 כפות שמן זית בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את השאלוט, מתבלים קלות עם מלח כשר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך, מתוק ומשחימים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
5
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק ואת מיץ התפוזים ומבשלים עד שהמיץ מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
מוסיפים את מרק העוף ומבשלים במשך 10 דקות.מערבבים ברוזמרין, קורנית, שום וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
הסר מהחום ולאפשר תלול במשך 10 דקות.מסננים את הרוטב לסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת עקביות עסיסי נחמד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים תנור הסעה עד 149° או תנור קונבנציונאלי עד325. מחממים את הרוטב במידת הצורך. מתבלים את שדי הברווז בכל רחבי עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת sauté גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה, ומבשלים לאט לעבד את השומן במשך 5 דקות. כמו השומן מצטבר, להסיר אותו מהמחבת על ידי הטיית המחבת ו גורף כמה עם כף. כאשר העור הוא השחמה קלות, להעביר את המחבת לתנור ומבשלים עד בינוני נדיר (125°F על מדחום מיידי לקרוא), 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר את המחבת מהתנור, להפוך את השדיים מעל ולתת לנוח במחבת במשך 10 דקות. בינתיים, במחבת sauté בינונית, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני. לזרוק עם עירית ולשמור חם. מחלקים את פרוסות התפוז שנשמרו בין צלחות הגשה. פורסים את שדי הברווז לאורך ולהניח את הפרוסות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
חזה ברווזחזה ברווז
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
טפטוף על 2 כפות של הרוטב על כל צלחת. לסיים עם קומץ של מלח ים.נסה את המתכונים האלה ברווז על מזון רפובליקה: מתכון נאגטס ברווז מספר הבישול החדש Le Pigeon
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
נגיסי עוףנגיסי עוף
יונהיונה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
6
מתכון קארי אננס ברווז
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
7
בישול עם יין: ברווז עם דובדבנים במתכון קיאנטי
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ברווז שלםברווז שלם