חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 376 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל, דובדבנים כמו בינג, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן טרי ומשמש בגריל.
הוראות
1
שמן חום בסיר כבד 2-3 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, ושאלו, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 7 דקות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
תערובת טהורה בבלנדר עד חלקה מאוד, על 1 דקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). כוח רוטב דובדבן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולהעביר רוטב 1/4 כוס לקערה קטנה עבור ברווז זיגוג.
להבקיע עור ברווז בתבנית צלב עם סכין חדה קטנה ברווז העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
8
לחמם מים במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להוסיף ברווז, צד העור למטה. לבשל ברווז, חשוף, על אש נמוכה, ללא סיבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו העור הוא חום זהוב, על 25 דקות.
ברווז צלוי בתנור עד רושמת מדחום 57°( ראה הערה ' טבחים, להלן), על 8 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
להעביר ברווז ללוח חיתוך ולהגדיר מחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
תנו לברווז לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
14
מיד לאחר כיסוי ברווז, בזהירות לשפוך את כל השומן ממחבת, עוזב כל חתיכות חומות, ולהוסיף רוטב דובדבן שנותר, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים 1 1/2 דובדבנים כוסות הנותרים. (דובדבנים יאבדו טעם אם מבושל; חום ממחבת יהיה רוטב חם.)
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
מחזיק סכין חדה בזווית של 45 מעלות, לחתוך ברווז לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
17
מפזרים עשבי תיבול קצוצים ומגישים עם רוטב דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
18
הערה של טבחים: משרד החקלאות ממליץ לבשל חזה ברווז לטמפרטורה פנימית של 77° כדי להבטיח כי כל חיידקים מזיקים נהרגים, אבל מאז אנחנו מעדיפים את הבשר בינוני נדיר, אנחנו מבשלים אותו רק135. לטעמנו, שנותן את מידת הדוניות המושלמת.* זמין ב dartagnan.com.