חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 376 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל, דובדבנים כמו בינג, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן טרי ומשמש בגריל.
הוראות
1
שמן חום בסיר כבד 2-3 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, ושאלו, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
תערובת טהורה בבלנדר עד חלקה מאוד, על 1 דקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). כוח רוטב דובדבן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולהעביר רוטב 1/4 כוס לקערה קטנה עבור ברווז זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להבקיע עור ברווז בתבנית צלב עם סכין חדה קטנה ברווז העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
8
לחמם מים במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להוסיף ברווז, צד העור למטה. לבשל ברווז, חשוף, על אש נמוכה, ללא סיבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו העור הוא חום זהוב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להעביר ברווז לצלחת ולהשליך את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מברשת ברווז בכל רחבי עם רוטב דובדבן מקערה ולחזור למחבת, צד העור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
ברווז צלוי בתנור עד רושמת מדחום 57°( ראה הערה ' טבחים, להלן), על 8 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
להעביר ברווז ללוח חיתוך ולהגדיר מחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
תנו לברווז לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
מיד לאחר כיסוי ברווז, בזהירות לשפוך את כל השומן ממחבת, עוזב כל חתיכות חומות, ולהוסיף רוטב דובדבן שנותר, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים 1 1/2 דובדבנים כוסות הנותרים. (דובדבנים יאבדו טעם אם מבושל; חום ממחבת יהיה רוטב חם.)
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מחזיק סכין חדה בזווית של 45 מעלות, לחתוך ברווז לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
17
מפזרים עשבי תיבול קצוצים ומגישים עם רוטב דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
18
הערה של טבחים: משרד החקלאות ממליץ לבשל חזה ברווז לטמפרטורה פנימית של 77° כדי להבטיח כי כל חיידקים מזיקים נהרגים, אבל מאז אנחנו מעדיפים את הבשר בינוני נדיר, אנחנו מבשלים אותו רק135. לטעמנו, שנותן את מידת הדוניות המושלמת.* זמין ב dartagnan.com.