קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק

חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק
חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 376 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל, דובדבנים כמו בינג, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן טרי ומשמש בגריל.

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד 2-3 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, ושאלו, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים רסק עגבניות, פלפל שחור, כמון, פתיתי פלפל חמים, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים פלפל ועגבניה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
מערבבים ביין, חומץ (לפי הטעם), וסוכר ומבשלים 1 דקה. מערבבים בחרדל, 1 1/2 דובדבנים כוסות, ונותר 1/2 כפית מלח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
תערובת טהורה בבלנדר עד חלקה מאוד, על 1 דקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). כוח רוטב דובדבן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולהעביר רוטב 1/4 כוס לקערה קטנה עבור ברווז זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
להבקיע עור ברווז בתבנית צלב עם סכין חדה קטנה ברווז העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
לחמם מים במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להוסיף ברווז, צד העור למטה. לבשל ברווז, חשוף, על אש נמוכה, ללא סיבוב, עד רוב השומן הוא שניתנו העור הוא חום זהוב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להעביר ברווז לצלחת ולהשליך את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מברשת ברווז בכל רחבי עם רוטב דובדבן מקערה ולחזור למחבת, צד העור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
ברווז צלוי בתנור עד רושמת מדחום 57°( ראה הערה ' טבחים, להלן), על 8 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
להעביר ברווז ללוח חיתוך ולהגדיר מחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
תנו לברווז לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
14
מיד לאחר כיסוי ברווז, בזהירות לשפוך את כל השומן ממחבת, עוזב כל חתיכות חומות, ולהוסיף רוטב דובדבן שנותר, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מוסיפים 1 1/2 דובדבנים כוסות הנותרים. (דובדבנים יאבדו טעם אם מבושל; חום ממחבת יהיה רוטב חם.)
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מחזיק סכין חדה בזווית של 45 מעלות, לחתוך ברווז לפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
17
מפזרים עשבי תיבול קצוצים ומגישים עם רוטב דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
18
הערה של טבחים: משרד החקלאות ממליץ לבשל חזה ברווז לטמפרטורה פנימית של 77° כדי להבטיח כי כל חיידקים מזיקים נהרגים, אבל מאז אנחנו מעדיפים את הבשר בינוני נדיר, אנחנו מבשלים אותו רק135. לטעמנו, שנותן את מידת הדוניות המושלמת.* זמין ב dartagnan.com.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/4 lb דובדבנים מתוקים כהים כגון בינג, לרבעים מגולענים1/4 lb דובדבנים מתוקים כהים כגון בינג, לרבעים מגולענים591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה ברווז נטול עצמות עם עורחזה ברווז נטול עצמות עם עור11 כף אורגנו מיובשטרגון טרי קצוץ או עיריתטרגון טרי קצוץ או עירית3שיני שום, כתוששיני שום, כתוש1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ (1 קטן)בצל קצוץ (1 קטן)1עגבניות שזיף, קצוץ גסעגבניות שזיף, קצוץ גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום קצוץ גס (בינוני 1/2)פלפל אדום קצוץ גס (בינוני 1/2)0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום יבשיםפתיתי פלפל אדום יבשים1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות11 כף אורגנו מיובששאלות קצוצות דקשאלות קצוצות דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות