קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות73
מגזין

חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש

חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש
חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. לכי לחנות וקחי מלח כשר, חזה ברווז בעור, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב עם תפוזי דם, חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר.

הוראות

1
ללטף את השדיים ברווז יבש עם מגבות נייר ומניחים אותם על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה, להבקיע דפוס יהלום 1/2 אינץ ' רחב דרך העור והשומן של השדיים (לא לחתוך יותר מ 1/4 אינץ עמוק). מתבלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד חם, על 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את עור הברווז כלפי מטה ומבשלים ללא הפרעה עד שהעור פריך וזהוב, כ-6 עד 7 דקות. להפחית את החום בינוני, להפוך את הברווז, ומבשלים עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז רושם 74°, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
העברה ללוח חיתוך נקי או צלחת ואוהל רופף עם נייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את פטל ודבש ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד פטל מתחיל להישבר הרוטב מתעבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
העברה לקערה חסינת חום קטנה, טעם, ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מגישים את הרוטב עם הברווז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם