חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש
חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. לכי לחנות וקחי מלח כשר, חזה ברווז בעור, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב עם תפוזי דם, חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר.
הוראות
ללטף את השדיים ברווז יבש עם מגבות נייר ומניחים אותם על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה, להבקיע דפוס יהלום 1/2 אינץ ' רחב דרך העור והשומן של השדיים (לא לחתוך יותר מ 1/4 אינץ עמוק). מתבלים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד חם, על 4 דקות.
מוסיפים את עור הברווז כלפי מטה ומבשלים ללא הפרעה עד שהעור פריך וזהוב, כ-6 עד 7 דקות. להפחית את החום בינוני, להפוך את הברווז, ומבשלים עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז רושם 74°, על 3 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך נקי או צלחת ואוהל רופף עם נייר; להפריש.
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן מן המחבת.
מוסיפים את פטל ודבש ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד פטל מתחיל להישבר הרוטב מתעבה, על 2 דקות.
העברה לקערה חסינת חום קטנה, טעם, ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים את הרוטב עם הברווז.