חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום
חזה ברווז צרוב עם רוטב אדום פורט נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חצי חצי, חמאה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב עם דובדבנים ורוטב פורט, חזה ברווז עם דומדמנית ורוטב פורט, ו חזה ברווז ללא עצמות אלוהי עם רוטב יין פורט.
הוראות
כדי להכין ברווז, מניחים חצאי שד בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף; פאונד כל חתיכה עד עובי 1/4 אינץ ' עם פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מערבבים פלפל, זרעי כוסברה, מלח ושום. תערובת פלפל לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של ברווז; בואו לעמוד 15 דקות.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף חצי ברווז; לבשל במשך 1 דקה בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר ברווז מן המחבת; להתחמם. חזור על ההליך עם הנותרים 1 כפית שמן ברווז שנותר.
כדי להכין רוטב, לשלב פורט, סוכר, וחומץ בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל עד מופחת 1/2 כוס (כ 10 דקות).
מוסיפים חצי וחצי וחמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
חזה ברווז לחתוך לרוחב לפרוסות דקות.
טפטוף ברוטב ומפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.