חזה הבקר הטוב ביותר של הסבתא היהודית
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? חזה הבקר הטוב ביותר של הסבתא היהודית יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה זו מכילה כ 379 גרם חלבון 148 גרם של שומן, וסך הכל 3030 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שום, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זה מושלם עבור חנוכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. . נסו סנדוויץ ' בריסקט יהודי עם מוצרלאן מעושן וסלט כרוב אדום, סתיו בריסקט עם מיץ תפוחים ודלורית מ ' המעדנייה היהודית של האמן בבית, ו לא חזה הבקר של סבתא שלך. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה או סיר על חום בינוני גבוה. עונת חזה הבקר בנדיבות עם פלפל שחור.
מניחים במחבת ומבשלים עד פני השטח הוא צבע חום עשיר, לא שרוף, אבל כהה. הרם את הצלי ולפזר את הבצלים במחבת.
מניחים את הצד הלא מבושל של הצלי למטה על הבצל. חזור על תהליך בראונינג.
מוסיף את השום למחבת, וממלא עם מספיק מים כדי כמעט לכסות את הצלי. להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך לכסות עם מכסה או רדיד אלומיניום הדוק. מבשלים במשך 4 שעות, הופכים את הצלי פעם אחת באמצע. הצלי צריך להיות מזלג מכרז.
הסר את חזה הבקר לצלחת הגשה. להביא את המרק במחבת לרתיחה, גירוד התחתון כדי לשחרר כל חתיכות השחמה. לבשל עד מופחת רוטב דק. טעם ותיבול עם מלח ופלפל במידת הצורך.