חזה הבקר של אמא
חזה הבקר של אמא יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 305 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 3 שעות גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, חזה בקר קצוץ, מלח בצל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
לשטוף חזה בקר, ולייבש טפיחה.
שלב מלח שום הבא 3 מרכיבים (דרך פלפל); מפזרים באופן שווה על חזה בקר.
מחממים תנור הולנדי עמיד 4-6 ליטר מעל חום בינוני.
הוסף בריסקט; לבשל 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
הוסף 1/2 כוס מים למחבת. מכסים ואופים ב 325 במשך 3 שעות או עד מכרז.
הסר חזה מ טפטוף, שמירה על טפטוף. שומן דל שומן מטפטפים.
מגישים חזה בקר עם טפטוף, אם תרצה, ורוטב ברביקיו.