קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

חזה הבקר של אמי.

חזה הבקר של אמי.
המתכון של אמא שלי חזה בקר מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך בשר בקר הראשון לחתוך, פפריקה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, החותנת, ו מניקוטי של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בתנור הולנדי או מחבת אפייה כבדה אחרת גדולה מספיק כדי להחזיק חום חזה 1 כף שמן בתנור 10 דקות. פט בריסקט יבש ומתבלים במלח ופלפל. חזה בקר צלוי במחבת, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בעוד בריסקט הוא צלייה, במחבת כבדה גדולה לבשל בצל הנותרים 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך ומתחיל להפוך זהב. להפחית את החום לבשל בצל, ערבוב מדי פעם והפחתת החום במידת הצורך, עד הזהב עמוק, כ 20 דקות יותר. מערבבים שום, פפריקה, מלח, ופלפל ומבשלים 1 דקה. מערבבים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תערובת בצל כפית מעל בריסקט ואופים, מכוסה, עם מכסה 1/2 אינץ ' אג ' ר, 3 1/2 שעות, או עד בריסקט הוא רך. (בדוק מחבת כל שעה ואם יש צורך להוסיף עוד מים.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר חזה מהתנור ולתת מגניב בתערובת בצל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר בריסקט מחבת, גירוד תערובת בצל בחזרה למחבת, וצינה, עטוף בנייר כסף, בן לילה. תערובת בצל כפית לתוך מידה 1 ליטר וצינה, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להשליך שומן מתערובת בצל, להוסיף מספיק מים לתערובת כדי למדוד 3 כוסות בסך הכל, ובבלנדר תערובת רוטב עד חלקה. חזה פרוסה נגד הדגן (עבה או דק, כפי שאתה מעדיף). במחבת גדולה אטומה לרוטב חום עד חם, להוסיף חזה בקר, וחום בתנור 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)