קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

חזה הבקר של אמי.

חזה הבקר של אמי.
המתכון של אמא שלי חזה בקר מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך בשר בקר הראשון לחתוך, פפריקה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, החותנת, ו מניקוטי של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בתנור הולנדי או מחבת אפייה כבדה אחרת גדולה מספיק כדי להחזיק חום חזה 1 כף שמן בתנור 10 דקות. פט בריסקט יבש ומתבלים במלח ופלפל. חזה בקר צלוי במחבת, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בעוד בריסקט הוא צלייה, במחבת כבדה גדולה לבשל בצל הנותרים 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך ומתחיל להפוך זהב. להפחית את החום לבשל בצל, ערבוב מדי פעם והפחתת החום במידת הצורך, עד הזהב עמוק, כ 20 דקות יותר. מערבבים שום, פפריקה, מלח, ופלפל ומבשלים 1 דקה. מערבבים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תערובת בצל כפית מעל בריסקט ואופים, מכוסה, עם מכסה 1/2 אינץ ' אג ' ר, 3 1/2 שעות, או עד בריסקט הוא רך. (בדוק מחבת כל שעה ואם יש צורך להוסיף עוד מים.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר חזה מהתנור ולתת מגניב בתערובת בצל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר בריסקט מחבת, גירוד תערובת בצל בחזרה למחבת, וצינה, עטוף בנייר כסף, בן לילה. תערובת בצל כפית לתוך מידה 1 ליטר וצינה, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
להשליך שומן מתערובת בצל, להוסיף מספיק מים לתערובת כדי למדוד 3 כוסות בסך הכל, ובבלנדר תערובת רוטב עד חלקה. חזה פרוסה נגד הדגן (עבה או דק, כפי שאתה מעדיף). במחבת גדולה אטומה לרוטב חום עד חם, להוסיף חזה בקר, וחום בתנור 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות