קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

חזה הבקר של אמי.

חזה הבקר של אמי.
המתכון של אמא שלי חזה בקר מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך בשר בקר הראשון לחתוך, פפריקה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, החותנת, ו מניקוטי של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בתנור הולנדי או מחבת אפייה כבדה אחרת גדולה מספיק כדי להחזיק חום חזה 1 כף שמן בתנור 10 דקות. פט בריסקט יבש ומתבלים במלח ופלפל. חזה בקר צלוי במחבת, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בעוד בריסקט הוא צלייה, במחבת כבדה גדולה לבשל בצל הנותרים 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך ומתחיל להפוך זהב. להפחית את החום לבשל בצל, ערבוב מדי פעם והפחתת החום במידת הצורך, עד הזהב עמוק, כ 20 דקות יותר. מערבבים שום, פפריקה, מלח, ופלפל ומבשלים 1 דקה. מערבבים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תערובת בצל כפית מעל בריסקט ואופים, מכוסה, עם מכסה 1/2 אינץ ' אג ' ר, 3 1/2 שעות, או עד בריסקט הוא רך. (בדוק מחבת כל שעה ואם יש צורך להוסיף עוד מים.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר חזה מהתנור ולתת מגניב בתערובת בצל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר בריסקט מחבת, גירוד תערובת בצל בחזרה למחבת, וצינה, עטוף בנייר כסף, בן לילה. תערובת בצל כפית לתוך מידה 1 ליטר וצינה, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להשליך שומן מתערובת בצל, להוסיף מספיק מים לתערובת כדי למדוד 3 כוסות בסך הכל, ובבלנדר תערובת רוטב עד חלקה. חזה פרוסה נגד הדגן (עבה או דק, כפי שאתה מעדיף). במחבת גדולה אטומה לרוטב חום עד חם, להוסיף חזה בקר, וחום בתנור 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®