קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות52
מגזין

חזה הבקר של סבתא סלמה

חזה הבקר של סבתא סלמה
חזה הבקר של סבתא סלמה יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 654 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לכם פלפל, קטשופ, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קקאו לא ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס חמאת בוטנים שוקולד בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, חלבון גבוה, ללא גלוטן, טבעוני) כקינוח. מתכונים דומים: לא חזה הבקר של סבתא שלך., סבו של ג'ואי אסתר חזה הבקר של ג' ואי, ו חזה הבקר של סבתא אתל עם ציממס.

הוראות

1
בקערה, מערבבים את הסוכר החום, מלח, אבקת שום, קאיין, פפריקה, פלפל שחור, קינמון, קקאו, כוסברה ופלפל לבן. לשפשף את התערובת על כל חזה הבקר, להגדיר אותו בתבנית אפייה לכסות בנייר כסף. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כָּתֵףכָּתֵף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
נייר אורזנייר אורז
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיף את חזה הבקר, צד שומן למטה, וחום גם על חום גבוה בינוני, 6 דקות לכל צד.
5
העברה לצלחת.
6
להפחית את החום עד בינוני ולהוסיף את הבצל. מערבבים היטב, לכסות ולבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הגזר, מכסים ומבשלים, מערבבים, עד שהגזר מתחיל להתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים קוקה קולה, עגבניות וקטשופ לסיר ומערבבים על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את העטין ואת כל מיצים ומפיצים את הבצל והגזר סביב הבשר. אם יש צורך, להוסיף מספיק מים חצי לטבול את העטינים בנוזל. מכסים בחוזקה ו braise בתנור במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד במשך 30 דקות. להעלות את טמפרטורת התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
חותכים את הבשר על פני התבואה 1/4 אינץ ' עבה, לחזור התבשיל כפית את הרוטב על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
להחזיר את הסיר לתנור ומבשל חשוף במשך 1 שעה, או עד הבשר הוא מזלג מכרז. בדוק כל 20 דקות; במידת הצורך, להוסיף מים כך הבשר שקוע למחצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
להעביר את הבשר למגש, כפית את הבצל, גזר ורוטב מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'