חזה הבקר של סבתא סלמה
חזה הבקר של סבתא סלמה יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 654 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לכם פלפל, קטשופ, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קקאו לא ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס חמאת בוטנים שוקולד בריא (ללא סוכר, פחמימות נמוכות, חלבון גבוה, ללא גלוטן, טבעוני) כקינוח. מתכונים דומים: לא חזה הבקר של סבתא שלך., סבו של ג'ואי אסתר חזה הבקר של ג' ואי, ו חזה הבקר של סבתא אתל עם ציממס.
הוראות
בקערה, מערבבים את הסוכר החום, מלח, אבקת שום, קאיין, פפריקה, פלפל שחור, קינמון, קקאו, כוסברה ופלפל לבן. לשפשף את התערובת על כל חזה הבקר, להגדיר אותו בתבנית אפייה לכסות בנייר כסף. מקררים בין לילה.
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את השמן.
מוסיף את חזה הבקר, צד שומן למטה, וחום גם על חום גבוה בינוני, 6 דקות לכל צד.
להפחית את החום עד בינוני ולהוסיף את הבצל. מערבבים היטב, לכסות ולבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 15 דקות.
מוסיפים את הגזר, מכסים ומבשלים, מערבבים, עד שהגזר מתחיל להתרכך, 5 דקות.
מוסיפים קוקה קולה, עגבניות וקטשופ לסיר ומערבבים על אש מתונה.
מוסיפים את העטין ואת כל מיצים ומפיצים את הבצל והגזר סביב הבשר. אם יש צורך, להוסיף מספיק מים חצי לטבול את העטינים בנוזל. מכסים בחוזקה ו braise בתנור במשך 2 1/2 שעות.
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד במשך 30 דקות. להעלות את טמפרטורת התנור ל 42
חותכים את הבשר על פני התבואה 1/4 אינץ ' עבה, לחזור התבשיל כפית את הרוטב על הבשר.
להחזיר את הסיר לתנור ומבשל חשוף במשך 1 שעה, או עד הבשר הוא מזלג מכרז. בדוק כל 20 דקות; במידת הצורך, להוסיף מים כך הבשר שקוע למחצה.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
להעביר את הבשר למגש, כפית את הבצל, גזר ורוטב מעל ומגישים.