חזה הודו מהגוני עם רוטב ירקות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזה הודו מהגוני עם רוטב ירקות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה הודו ורוטב, חזה הודו עם רוטב, ו חזה הודו צלוי עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצל, הגזר והסלרי במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול.
להוסיף 1 רוטב סויה כף מרק 2/3 כוס; מערבבים למעיל.
מניחים חזה הודו, צד העור למעלה, על ירקות.
מפזרים פלפל ומלח. הכנס מדחום בשר לשד טורקיה, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; בשר הודו עם 2 כפות מרק כל 30 דקות.
שלב 2 כפות רוטב סויה, שרי, מולסה בקערה קטנה.
אופים טורקיה 45 דקות נוספות או עד רושמת מדחום 180, צחצוח בתערובת שרי כל 15 דקות.
מניחים הודו על מגש. לכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 15 דקות. אל תשליך טפטוף.
שלב את מרק העוף והקמח הנותרים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב כדי ליצור slurry.
מסננים את תערובת הבצל ואת טפטוף לתוך מסננת מעל קערה, שומר את שניהם.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך מידה זכוכית 2 כוס או קערה.
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים את טפטוף לתוך סיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מוסיפים את תערובת הבצל השמורה למחבת; מערבבים בסלארי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים 5 דקות.