חזה הודו מזוגג משמש
חזה הודו מזוגג משמש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש שימורי משמש, מרק עוף, זנגביל ושיני שום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הזהב משמש-מזוגג חזה הודו, בישול איטי משמש בלסמי מזוגג חזה הודו, ו חזה הודו עם זיגוג משמש.
הוראות
בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה הודו. בעזרת סכין חדה חותכים עשרה 2 אינץ'.- חריצים ארוכים בבשר מתחת לעור; הכנס פרוסת שן שום ופרוסת ג ' ינג ' ר לכל חריץ.
מניחים הודו בקערה גדולה; יוצקים 1/4 כוס יין מתחת לעור. לאבטח את העור התחתון של השד עם קיסמים.
יוצקים את היין שנותר על הודו. מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
בקערה קטנה שלבו את השימורים, החרדל ורוטב הסויה; מניחים בצד.
מסננים וזורקים את המרינדה; מניחים הודו על מתלה בתבנית צלייה מרופדת בנייר כסף.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 2 עד 2-1/2 שעות או עד שמדחום קורא 170 מעלות, מתבשל בתערובת משמש כל 30 דקות (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי). מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף.