קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

חזה הודו מזוגג משמש

חזה הודו מזוגג משמש
חזה הודו מזוגג משמש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש שימורי משמש, מרק עוף, זנגביל ושיני שום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הזהב משמש-מזוגג חזה הודו, בישול איטי משמש בלסמי מזוגג חזה הודו, ו חזה הודו עם זיגוג משמש.

הוראות

1
בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה הודו. בעזרת סכין חדה חותכים עשרה 2 אינץ'.- חריצים ארוכים בבשר מתחת לעור; הכנס פרוסת שן שום ופרוסת ג ' ינג ' ר לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים הודו בקערה גדולה; יוצקים 1/4 כוס יין מתחת לעור. לאבטח את העור התחתון של השד עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את היין שנותר על הודו. מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בקערה קטנה שלבו את השימורים, החרדל ורוטב הסויה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מסננים וזורקים את המרינדה; מניחים הודו על מתלה בתבנית צלייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים בחום של 325 מעלות למשך 2 עד 2-1/2 שעות או עד שמדחום קורא 170 מעלות, מתבשל בתערובת משמש כל 30 דקות (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי). מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות