חזה הודו ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ממולאים חזה הודו. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, ערמונים, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חזה הודו ממולא, חזה הודו ממולא, ו חזה הודו ממולא משמש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערה, לשלב את הנקניק, פרושוטו, ערמונים, זיתים ומרווה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת קטנה ומוסיפים כפית של המילוי.
לטגן עד מבושל דרך, על 2 דקות. טעם לתיבול ולהתאים תיבול בתערובת המילוי, במידת הצורך.
מניחים את שד טורקיה על קרש החיתוך עם צד העור כלפי מטה. שטחו את הידיים, מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית כדי להרטיב.
מורחים מלית על גבי לגלגל את טורקיה סביב המילוי. לעטוף חוט מטבח סביב השד ולקשור בחוזקה.
מניחים את טורקיה במחבת צלייה, טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צלי עד הטמפרטורה הפנימית של שד טורקיה הוא 165 מעלות F, על 1 שעה או 12 עד 15 דקות לכל קילו.
תן לנוח 10 דקות, ואז לחתוך את חוט המטבח. פרוס את טורקיה ולסדר באופן דקורטיבי על מגש הגשה.
יוצקים מיצי פאן על הפרוסות ומגישים.