קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות23
מגזין

חזה הודו עשב לימון

חזה הודו עשב לימון
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו חזה הודו עשב לימון. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? לאיש המערות הזה, ללא גלוטן, ללא חלב ויש בו בסה"כ : 246 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם מלח, שיני שום, קליפת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. נסו חזה הודו עשב, חזה הודו עשב, ו חזה הודו עשב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שחרר את העור מהודו באצבעות והשאיר את העור מחובר לאורך הקצוות התחתונים. בקערה קטנה שלבו 1 כף מיץ לימון, 1 כף שמן, שום ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים מתחת לעור הודו.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
בקערה קטנה שלבו את יתרת מיץ הלימון והשמן; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים הודו על רשת בתבנית צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שמדחום בשר קורא 170 ניתנים לזיהוי; צולה כל 15-20 דקות בתערובת לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לעמוד במשך 10 דקות. מחק את העור לפני גילוף.