קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

חזה הודו צלוי עם זיגוג חמוציות מתובל

חזה הודו צלוי עם זיגוג חמוציות מתובל
לכי לחנות ותרימי חזה הודו על העצם, שמן צמחי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה הודו קלוי עם זיגוג הויסין & קונפי של הרגל, חזה הודו צלוי בעשן עם רימון-זיגוג טימין, ו לימון ברן-ג'ינג'ר קלוי חזה הודו עם זיגוג נמל אגס.

הוראות

1
בסיר בינוני מחממים את סירופ המייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את השום ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את הקינמון ואת קאיין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
4
מוסיפים את החמוציות ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
5
מעבירים את התערובת החמה לבלנדר ומחית. להעביר את מחית דרך מסננת גסה לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
תן מחית הריר להתקרר לחלוטין.
7
שחרר את עור חזה ההודו. מקפלים את קצות הכנפיים מתחת לשד כדי לייצב אותו. שים חצי מחית חמוציות מתובלת בשקית ניילון גדולה שלא ניתן לאטום ולסגור.
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
8
חותכים את הפינה של התיק צינור מחית חמוציות מתחת לעור השד טורקיה; לחץ על העור בכל רחבי כדי להפיץ באופן שווה את מחית.
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
9
שים את חזה ההודו על צלחת, לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
לשפשף שמן צמחי על השד ואת העונה עם מלח ופלפל. העמד את השד במחבת צלייה גדולה. פזר את פרוסות הבצל במחבת, יוצקים 2 כוסות של המניה טורקיה וצולים במשך 30 דקות. הורידו את התנור ל-325 והוסיפו למחבת את 4 הכוסות הנותרות. מכסים את השד בנייר כסף וצלוי במשך 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר את טורקיה מהתנור ולהשליך את נייר הכסף. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
צחצח את השד עם 1/4 כוס של מחית החמוציות הנותרת וצלה במשך 20 דקות, או עד מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
14
מברשת עוד 1/4 כוס של מחית חמוציות על השד וצלי במשך 15 דקות יותר, או עד טורקיה הוא מזוגג עמוק ארגמן חום מדחום מיד לקרוא מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
15
להעביר את השד טורקיה ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
16
מסננים את המיצים מהמחבת הצלייה דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה; לחץ על הבצל כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. הגדר מסננת בסדר על סיר בינוני ויוצקים את הפנג ' וקים. דלג על השומן. מרתיחים את המיצים עד מופחת 3 1/2 כוסות, על 15 דקות. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס מחית חמוציות ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
יוצקים jus חמוציות זה לתוך סירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
18
חותכים משני הצדדים של עצם השד ולהסיר כל שד טורקיה חצי חתיכה 1. פרוס עבה את חצאי חצאי השד ולסדר על מגש. תעביר את כוס החמוציות ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
19
הפוך קדימה: מחית חמוציות יכול להיות בקירור עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
20
הערות: מנה אחת עם העור: קלוריות 510 קק "ל, שומן סה" כ 1 gm, שומן רווי 2 gm