קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

חזה הודו צלוי עם זיגוג חמוציות מתובל

חזה הודו צלוי עם זיגוג חמוציות מתובל
לכי לחנות ותרימי חזה הודו על העצם, שמן צמחי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה הודו קלוי עם זיגוג הויסין & קונפי של הרגל, חזה הודו צלוי בעשן עם רימון-זיגוג טימין, ו לימון ברן-ג'ינג'ר קלוי חזה הודו עם זיגוג נמל אגס.

הוראות

1
בסיר בינוני מחממים את סירופ המייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השום ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את הקינמון ואת קאיין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
4
מוסיפים את החמוציות ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
5
מעבירים את התערובת החמה לבלנדר ומחית. להעביר את מחית דרך מסננת גסה לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תן מחית הריר להתקרר לחלוטין.
7
שחרר את עור חזה ההודו. מקפלים את קצות הכנפיים מתחת לשד כדי לייצב אותו. שים חצי מחית חמוציות מתובלת בשקית ניילון גדולה שלא ניתן לאטום ולסגור.
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
8
חותכים את הפינה של התיק צינור מחית חמוציות מתחת לעור השד טורקיה; לחץ על העור בכל רחבי כדי להפיץ באופן שווה את מחית.
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
9
שים את חזה ההודו על צלחת, לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
לשפשף שמן צמחי על השד ואת העונה עם מלח ופלפל. העמד את השד במחבת צלייה גדולה. פזר את פרוסות הבצל במחבת, יוצקים 2 כוסות של המניה טורקיה וצולים במשך 30 דקות. הורידו את התנור ל-325 והוסיפו למחבת את 4 הכוסות הנותרות. מכסים את השד בנייר כסף וצלוי במשך 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר את טורקיה מהתנור ולהשליך את נייר הכסף. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
צחצח את השד עם 1/4 כוס של מחית החמוציות הנותרת וצלה במשך 20 דקות, או עד מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
14
מברשת עוד 1/4 כוס של מחית חמוציות על השד וצלי במשך 15 דקות יותר, או עד טורקיה הוא מזוגג עמוק ארגמן חום מדחום מיד לקרוא מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
15
להעביר את השד טורקיה ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
16
מסננים את המיצים מהמחבת הצלייה דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה; לחץ על הבצל כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. הגדר מסננת בסדר על סיר בינוני ויוצקים את הפנג ' וקים. דלג על השומן. מרתיחים את המיצים עד מופחת 3 1/2 כוסות, על 15 דקות. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס מחית חמוציות ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
יוצקים jus חמוציות זה לתוך סירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
18
חותכים משני הצדדים של עצם השד ולהסיר כל שד טורקיה חצי חתיכה 1. פרוס עבה את חצאי חצאי השד ולסדר על מגש. תעביר את כוס החמוציות ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
19
הפוך קדימה: מחית חמוציות יכול להיות בקירור עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציותמחית חמוציות
20
הערות: מנה אחת עם העור: קלוריות 510 קק "ל, שומן סה" כ 1 gm, שומן רווי 2 gm