חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה הודו קלוי עם מלית לחם תירס מרווה ורוטב ברנדי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 872 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לך לחנות ותביא לחם תירס, שמנת כבדה, דמי-גלייס עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות ו-55 דקות. נסו חזה הודו צלוי מרווה ורוטב, חזה הודו עם מילוי ורוטב, ו חזה הודו בסגנון טוסקני עם רוטב מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° וגריז 9-על ידי 13 אינץ מחבת צלייה.
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס חמאה.
מוסיפים בצל, סלרי, שום, אגוז מוסקט, פלפל, עלה דפנה, ו sauté עד ירקות לרכך, 5 עד 6 דקות. מערבבים מרווה ומבשלים 30 שניות יותר. מערבבים במלאי ומבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
לשים לחם תירס בקערה גדולה ויוצקים ירקות מעל. לזרוק לערבב היטב.
מוסיפים ביצים ומערבבים לשלב.
לשטוף חצאי השד להתייבש לטפוח. מתבלים בנדיבות עם מלח ים כשר או גס ופלפל טחון טרי, ומשפשפים בכל מקום בשמן זית.
מילוי תל במרכז מחבת צלייה ולסדר טורקיה על גבי, לוודא חצאי השד אינם נוגעים. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של טורקיה (לא לגעת עצם) רושם 77° ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, 45 עד 55 דקות.
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לשלב דמי-גלייס, 1/2 כוס מים, וברנדי. מביאים לרתיחה, ערבוב עד חלקה. מערבבים בחמאה, להפחית את החום, ומבשלים חשופים, ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב מתעבה, על 1 דקה. מוסיפים שמנת ועונה עם פלפל טחון טרי.
מגישים חם, מעל טורקיה ומילוי.
זה הכי קל ומהיר לבקש מהקצב שלך לפצל את שד תרנגול ההודו לחצי בשבילך. אבל זה יכול להיעשות גם בבית: להשתמש בסכין כבד, חד ולא לפחד להכות את השד על עצם הבריח כמה פעמים עד שהוא מתפרק. חיתוך העור לאורך עצם החזה לפני שתתחיל חיתוך הוא גם מועיל.* אם לחם התירס שלך אינו מעופש, פרוסים על תבנית אפייה בתנור 93° עד שהם מרגישים יבשים ומתפוררים. (תלוי כמה לח הוא כיכר, זה יכול לקחת בין 20 דקות לשעה.) ואז להתפורר פרוסות. כל שאריות לחם מעופש-לחמניות, פוקצ ' ה, אפילו בייגלים—ניתן להחליף את לחם התירס.- ברוטב, בורבון, ויסקי, יין, פורט, או ורמוט יכול לשמש במקום ברנדי.