קושימומחה
מוכן ב75 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי

חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה הודו קלוי עם מלית לחם תירס מרווה ורוטב ברנדי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 872 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לך לחנות ותביא לחם תירס, שמנת כבדה, דמי-גלייס עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות ו-55 דקות. נסו חזה הודו צלוי מרווה ורוטב, חזה הודו עם מילוי ורוטב, ו חזה הודו בסגנון טוסקני עם רוטב מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218° וגריז 9-על ידי 13 אינץ מחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל, סלרי, שום, אגוז מוסקט, פלפל, עלה דפנה, ו sauté עד ירקות לרכך, 5 עד 6 דקות. מערבבים מרווה ומבשלים 30 שניות יותר. מערבבים במלאי ומבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
לשים לחם תירס בקערה גדולה ויוצקים ירקות מעל. לזרוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים ביצים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1
לשטוף חצאי השד להתייבש לטפוח. מתבלים בנדיבות עם מלח ים כשר או גס ופלפל טחון טרי, ומשפשפים בכל מקום בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מילוי תל במרכז מחבת צלייה ולסדר טורקיה על גבי, לוודא חצאי השד אינם נוגעים. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של טורקיה (לא לגעת עצם) רושם 77° ומיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עם מזלג, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לשלב דמי-גלייס, 1/2 כוס מים, וברנדי. מביאים לרתיחה, ערבוב עד חלקה. מערבבים בחמאה, להפחית את החום, ומבשלים חשופים, ערבוב לעתים קרובות, עד רוטב מתעבה, על 1 דקה. מוסיפים שמנת ועונה עם פלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מגישים חם, מעל טורקיה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
זה הכי קל ומהיר לבקש מהקצב שלך לפצל את שד תרנגול ההודו לחצי בשבילך. אבל זה יכול להיעשות גם בבית: להשתמש בסכין כבד, חד ולא לפחד להכות את השד על עצם הבריח כמה פעמים עד שהוא מתפרק. חיתוך העור לאורך עצם החזה לפני שתתחיל חיתוך הוא גם מועיל.* אם לחם התירס שלך אינו מעופש, פרוסים על תבנית אפייה בתנור 93° עד שהם מרגישים יבשים ומתפוררים. (תלוי כמה לח הוא כיכר, זה יכול לקחת בין 20 דקות לשעה.) ואז להתפורר פרוסות. כל שאריות לחם מעופש-לחמניות, פוקצ ' ה, אפילו בייגלים—ניתן להחליף את לחם התירס.- ברוטב, בורבון, ויסקי, יין, פורט, או ורמוט יכול לשמש במקום ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ורמוטורמוט
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בייגלבייגל
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
וויסקי.וויסקי.
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®