קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

חזה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב פאן

חזה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב פאן
חזה עוף צלוי עם רוטב פאן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם שמן זית, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן, דיז'ון ועשב חזה הודו עם רוטב פטריות, ו חזה הודו צלוי מרווה ורוטב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. שמן מחבת צלייה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שים את הבצל לתוך הקערה של מעבד מזון מיני. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את ההתלהבות מן הלימון ברצועות דקות, להיזהר לא לחתוך לתוך המעדן הלבן המר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את גרידת הלימון למעבד המזון ושומרים את כל הלימון לשימוש נוסף. קוצצים את הבצל ואת גרידת לימון עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את המרווה, הפטרוזיליה, שמן זית, ו 1 כפית מלח ודופק עד שהוא יוצר משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
שים 2 של עלי המפרץ והחמאה לתוך מחבת קטנה וחום על חום בינוני-נמוך עד החמאה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להסיר מהחום ולהניח בצד.
8
שים את השדיים טורקיה על משטח עבודה. בזהירות להפעיל את האצבעות בין העור והבשר מקצה 1, להיזהר לא למשוך אותו לחלוטין, יצירת כיס. העונה חזה טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל. דברים מחצית ממרח עשב מתחת לעור של כל שד, ולהפיץ אותו באופן שווה מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
להעביר את השדיים למחבת הצלייה, להחליק 2 עלי מפרץ מתחת לכל אחד. (החום של המחבת ישחרר את השמנים עלה דפנה טעם השד.) באמצעות מברשת מאפה, למרוח את השדיים עם חצי חמאת המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
מניחים את טורקיה בתנור ומיד להקטין את הטמפרטורה ל 400 מעלות F. לאחר 20 דקות, להשרות את השדיים טורקיה עם החמאה הנותרת, וצולים במשך 20-25 דקות נוספות, עד מבושל דרך, ומדחום ממוקם בחלק העבה ביותר של השד רושם 170 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מהתנור, להעביר מגש, לכסות, ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
שים את מחבת הצלייה מעל המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
13
מפזרים את הקמח על מיצי המחבת, ומבשלים, ערבוב, במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הוסף את ברנדי התפוחים, וגרד את המחבת כדי להרים את החתיכות שדבוקות לתחתית. מבשלים לרגע לשרוף את האלכוהול, ולאחר מכן, תוך ערבוב, לשפוך סיידר תפוחים. להביא לרתיחה, ומערבבים עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
אלכוהולאלכוהול
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
פורסים את חזה ההודו באלכסון, ומגישים עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות