חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה
חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לכם רוטב סויה, חזה ברווז יחיד, ריבה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז ללא עצמות A L ' Orange, חזה ברווז ללא עצמות אלוהי עם רוטב יין פורט, ו בריזוטו ברווז ושעורה עם יורה חמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סויה, חומץ, דבש, שום, זנגביל, טרגון למרינדה וטבילה חזה ברווז. להשרות 24 שעות במקרר.
הכן גריל פחם לחום עקיף: אור 50 עד 60 בריקטים ולתת לשרוף עד מכוסה אפר, 20 עד 30 דקות, וחם מאוד (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 אינץ ' מעל רמת הגריל רק 1 עד 2 שניות). לדחוף חלקים שווים של הגחלים לצדדים ולהגדיר מחבת טפטוף מלא 1/2 ב. מעלה צדדים עם מים באזור הברור. צד עור ברווז גריל למטה על פני שטח נקי (מכסה סגור ולשמור חורים פורקן פתוח), צליעה עם מרינדה, 6 דקות בכל צד. הזז שדיים מעל חום ישיר ומבשל, צד העור למטה, עד העור הוא השחמה היטב פריך בשר הוא בינוני נדיר( לחתוך לבדוק), 5 עד 10 דקות. בקבוק ספריי קטן מלא במים הוא שימושי עבור אילוף כל להבות.
מניחים עור ברווז בצד על מגש ovenproof לכסות בשר בנדיבות עם ריבה. מטגנים בתנור עד בועות ריבה מתעבה.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.