קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה

חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה
חזה ללא עצמות של ברווז ברכיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לכם רוטב סויה, חזה ברווז יחיד, ריבה כתומה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז ללא עצמות A L ' Orange, חזה ברווז ללא עצמות אלוהי עם רוטב יין פורט, ו בריזוטו ברווז ושעורה עם יורה חמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים רוטב סויה, חומץ, דבש, שום, זנגביל, טרגון למרינדה וטבילה חזה ברווז. להשרות 24 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2
הכן גריל פחם לחום עקיף: אור 50 עד 60 בריקטים ולתת לשרוף עד מכוסה אפר, 20 עד 30 דקות, וחם מאוד (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 אינץ ' מעל רמת הגריל רק 1 עד 2 שניות). לדחוף חלקים שווים של הגחלים לצדדים ולהגדיר מחבת טפטוף מלא 1/2 ב. מעלה צדדים עם מים באזור הברור. צד עור ברווז גריל למטה על פני שטח נקי (מכסה סגור ולשמור חורים פורקן פתוח), צליעה עם מרינדה, 6 דקות בכל צד. הזז שדיים מעל חום ישיר ומבשל, צד העור למטה, עד העור הוא השחמה היטב פריך בשר הוא בינוני נדיר( לחתוך לבדוק), 5 עד 10 דקות. בקבוק ספריי קטן מלא במים הוא שימושי עבור אילוף כל להבות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים עור ברווז בצד על מגש ovenproof לכסות בשר בנדיבות עם ריבה. מטגנים בתנור עד בועות ריבה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר