חזה סיידר מעושן
חזה סיידר מעושן נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו דבשה, פפריקה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-20 דקות. , שהוא מוצק. נסו בריסקט פטריות סיידר, דבש סיידר BBQ Brisket, ו חזה סיידר צלוי עם ציממס (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את שבבי היקורי במים במשך 1 שעה לפני הצלייה.
מערבבים את סיידר תפוחים ומים בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים עד שהוא מתמוסס.
מוסיפים את הפלפל השחור ועלי המפרץ.
הוסף את חזה הבקר ולתת לספוג את הפתרון מי מלח עד 3 שעות במקרר.
מערבבים את המלח, פפריקה, פלפל, סוכר, ואבקת בצל יחד בקערה.
מוסיפים את כל המרכיבים לסיר ומבשלים במשך 5 דקות, כך שהחמאה יכולה להמיס והטעמים יכולים להתחתן.
עבור חזה הבקר: להגדיר את המעשן שלך עם פחם שבבי היקורי באמצעות חום עקיף.
מחממים את הגריל ל-275 מעלות.
מסננים מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים על מגש גיליון מעוטר. לשפשף את חזה הבקר עם תערובת התבלינים.
מניחים את הצד שמנוני חזה חזה מתובל על הגריל ועשן במשך 2 שעות עם מכסה הגריל מכוסה. (החל עם צד כובע שומן למעלה מאפשר את השומן כדי להמיס לתוך חזה בקר, הוספת לחות וטעם.) Flip and smoke 2 more hours. בדוק ולמלא רמות פחם וצ ' יפס היקורי לאורך כל תהליך העישון, שמירה על הטמפרטורה ב 275 מעלות קבוע f.
הסר את חזה הבשר מן הגריל לעטוף בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום כבד חובה.
מקום בחזרה על הגריל במשך 1 1/2 שעות נוספות.
הסר את חזה הבשר מן הגריל, לפתוח את נייר הכסף, מברשת את חזה עם רוטב (או לשרת בצד), אוהל עם לסכל, ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.
טפטוף יותר רוטב בעת ההגשה.