חזה סיידר מעושן נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו דבשה, פפריקה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-20 דקות. , שהוא מוצק. נסו בריסקט פטריות סיידר, דבש סיידר BBQ Brisket, ו חזה סיידר צלוי עם ציממס (מתכונים דומים).
מוסיפים את כל המרכיבים לסיר ומבשלים במשך 5 דקות, כך שהחמאה יכולה להמיס והטעמים יכולים להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
עבור חזה הבקר: להגדיר את המעשן שלך עם פחם שבבי היקורי באמצעות חום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
3
מחממים את הגריל ל-275 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
הסר את חזה הבקר מהמקרר.
5
מסננים מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מניחים על מגש גיליון מעוטר. לשפשף את חזה הבקר עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מניחים את הצד שמנוני חזה חזה מתובל על הגריל ועשן במשך 2 שעות עם מכסה הגריל מכוסה. (החל עם צד כובע שומן למעלה מאפשר את השומן כדי להמיס לתוך חזה בקר, הוספת לחות וטעם.) Flip and smoke 2 more hours. בדוק ולמלא רמות פחם וצ ' יפס היקורי לאורך כל תהליך העישון, שמירה על הטמפרטורה ב 275 מעלות קבוע f.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
8
הסר את חזה הבשר מן הגריל לעטוף בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
פתיתי ירקות
9
מקום בחזרה על הגריל במשך 1 1/2 שעות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
10
הסר את חזה הבשר מן הגריל, לפתוח את נייר הכסף, מברשת את חזה עם רוטב (או לשרת בצד), אוהל עם לסכל, ולתת לנוח במשך 30 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.