חזה עוף בגריל עם סלסה תות טרי
חזה עוף בגריל עם סלסה תות טרי דורש על 2 שעות ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 394 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם אבקת צ'ילי, סוכר, חומץ פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו חזה עוף בגריל עם סלסה שזיפים, חזה עוף בגריל עם סלסה דבש, ו חזה עוף בגריל עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
לדפוק את חצאי חזה עוף עם פטיש בשר עד 1/2 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לשקית פלסטיק ניתנת לסגירה או לתבנית אפייה קטנה.
לטאטא יחד 1 סראנו צ 'ילה, שום, אבקת צ' ילי, ו 2 כפות חומץ פטל בקערה קטנה.
להקציף את שמן הזית עד incorporated, ואז לשפוך את המרינדה על חזה העוף, לסחוט אוויר עודף, חותם.
מניחים לתוך המקרר, ומרינדה במשך 2 עד 3 שעות.
בעוד העוף marinates, לזרוק את התותים עם נענע וסוכר בקערה. מכסים, ומקררים 1 שעה, ואז לקפל את שאר סראנו צ ' ילה, בצל אדום, ו 2 כפות חומץ פטל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
תנו לסלסה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות לפני ההגשה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ואח שמן קל.
הסר את חזה העוף מן המרינדה, ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת. מבשלים את העוף על הגריל עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מגישים עם סלסה תות ו מנה של שמנת חמוצה.