חזה עוף חריף
חזה עוף חריף הוא מנה עיקרית המגישה 2. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צ'דר, רוטב ברביקיו, בייקון פסים rashers, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, עוף חריף, ו חזיר וגבינה של סאני ממולאים חזה עוף (קורדון בלו עוף).
הוראות
מחממים את הגריל לגובה בינוני ומקווים גיליון אפייה בנייר כסף.
להניח את השדיים עוף במהופך על נייר, מברשת עם 1 כף של רוטב ברביקיו, ואז גריל עבור 5 דקות. הפוך את חזה העוף, להוסיף את הפריחה בייקון למגש, ואז לחזור לגריל במשך 5 דקות נוספות.
לטפטף את העוף עם רוטב ברביקיו הנותר, מפזרים גבינה, ואז למקם בחזרה מתחת לגריל במשך 2-3 דקות עד העוף מבושל דרך, הגבינה מבעבעת וזהב והבייקון הוא פריך. מעל העוף עם הבייקון להגיש.