חזה עוף מוקפץ בכתום
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מרק עוף, תפוזי טבור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חזה עוף מוקפץ, חזה עוף מוקפץ עם גרמולטה, ו חזה עוף מטוגן ברוטב איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ צמרות ישבנים מעל 2 תפוזים. באמצעות סכין קטנה וחדה, לחתוך את הקליפה, להסיר כמה שיותר של הדרגה הלבנה המרירה ככל האפשר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר מקטעים כתומים. לסחוט מיץ מתוך הממברנה לסחוט הנותרים כתום כדי לקבל 1/2 כוס מיץ. הגדר בצד קטעים ומיץ בנפרד.
בשקית פלסטיק גדולה, resealable, לשלב קמח, 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פפר.
להוסיף חזה עוף לנער מעיל; לנער את עודף קמח.
במחבת לא דביקה גדולה, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עוף, צד עור למטה, ומבשלים 4 דקות. הפעל ומבשל עד העוף הוא רק מוצק למגע, על 4 דקות יותר.
מוסיפים בצל ויין למחבת ומבשלים, מערבבים, עד שהיין מתאדה.
מוסיפים מרק ומיץ שמורות ומרתיחים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מצטמצם בחצי והבצל רך, כ 5 דקות. מערבבים חרדל הנותרים 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פפר.
להחזיר עוף למחבת ומבשלים, פונה מעיל, במשך 1 דקה.
מוסיפים סגמנטים כתומים שמורים לרוטב, ואז רוטב כפית על עוף.