חזה עוף מוקפץ עם סלסה ורדה
חזה עוף מוקפץ עם סלסה ורדה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם שמן זית, פלפל טחון טרי, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף בגריל עם סלסה ורדה, חזה עוף מוקפץ עם אגס, פלפל וסלסה כוסברה, ו סלט דיונון מוקפץ עם סלסה ורדה.
הוראות
שים את הפטרוזיליה, צלפים, כל שן שום, מיץ לימון, רסק אנשובי, חרדל, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית של הפלפל לתוך מעבד מזון או בלנדר. דופק רק לקצוץ, שש עד שמונה פעמים. עם המכונה פועלת, להוסיף את שמן 1/2 כוס בזרם דק לעשות מחית גס מעט. השאר את סלסה ורדה זה במעבד המזון; במידת הצורך, דופק מחדש emulsify רק לפני ההגשה.
במחבת גדולה, מחממים את כף השמן הנותרת על אש מתונה. מתבלים את חזה העוף עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל ואת הקורנית ולשים אותם במחבת החמה. מבשלים את העוף עד חום, על 5 דקות. הפעל ומבשל עד כמעט נעשה, על 3 דקות יותר.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים 30 שניות, ערבוב. מכסים את המחבת, להסיר מהחום, ולתת קיטור 5 דקות.
מגישים את השדיים עם המיצים שלהם ולאחר מכן ורדה סלסה שפכו מעל.
המלצת יין: לבן איטלקי נקי, פריך, פירותי קל נעשו עבור מנות כאלה. A Soave Classico or Vernaccia di San Gimignano will stand back and let the main course take center stage.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.