חזה עוף מוקפץ עם עשבי תיבול טריים וג'ינג'ר
חזה עוף מוקפץ עם עשבי תיבול טריים וג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם מרק עוף, חצאי חזה עוף, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו כרוב ניצנים קצוץ מוקפץ עם עשבי תיבול טריים & פריך Shal, מרק שום קלוי שמנת עם כרובית מוקפצת ועשבי תיבול טריים, ו עדשים זנגביל עם גזר ועשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. מתבלים את שני צידי חזה העוף במלח ופלפל, ומניחים אותם בצד העור למטה במחבת. לבשל, פונה פעם אחת, עד המשרד למגע, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים את חזה העוף לצלחת.
מוסיפים את מיץ הסיד למחבת, ומגרדים את כל פיסות השחמה שנצמדות למחבת עם כף עץ.
מוסיפים את מרק העוף וג ' ינג ' ר, ומביאים לרתיחה. את החום, להוסיף את בזיליקום ונענע למחבת ולסחרר את המחבת לשלב.
מחלקים את העוף בין 2 צלחות כפית רוטב עשבי תיבול על העוף.