תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף מוקפץ עם רוטב אגוז שמנת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, עלי פטרוזיליה שטוחים, לחם בן יום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חזה עוף מוקפץ עם רוטב צ'ייב שמנת, חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי, ו חזה עוף קל עם רוטב פטריות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
חתוך את הקרום מלחם. קוצצים לחם; לשלב לחם ומרק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לעמוד 10 דקות.
3
מערבבים לחם תערובת, אגוזי מלך, עלי פטרוזיליה, מיץ, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, פלפל אדום, ושום במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)